Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nlx roste venku sqele kdyz je hezky sucho, dorusta max 2 metry ale pekne siroky kerik, v pripade destiveho podzimu je bohuzel velmi nachylny k plisni, jinak je velmi vynosny, protoze jsou palice tvrde a tezke, gl:-)
Původní příspěvek od DEVIATIO BS x AM -> buddha sister x amnesia haze
Jak já si nalámal hlavu co to může být
jel jsem ji in a musím říct, že dobrý překvápko.
Loni jsem jel out F2 semínka NLx a sklízel jsem 1. a 4.11. což je docela pozdě. Jak píše okocha pěknej keřík, velký težký palice = větší riziko plísně. Kouř je to fakt lehčí, však taky píšou: " The finished product is leaning to the fruity side and is not the most powerfull but the nlx gives a very enjoyable tasty smoke."
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
ahoj groweri. Pocas tohto a priebehu minuleho mesiaca som navstovil niekolkokrat growshopalien aby sm objednal neake semiacka. No pokazde ma sklamal napis OUT OF STOCK. Tak sa spytam vas ci nemate neake to semienko/pel pre growera zaciatocnika. Chcel by som tym pelom poprasit lowrydera, aby som vysledoval ake rozne genove variacie tym vzniknu. Bol by to moj 1.cross a zaroven pekny prakticky priklad k teorii z knihy Geneticka diverzita, slechteni a semenarstvi od Oldrich Chloupek. Dik
to ze sa niekedy hlupo pytam neznamena ze cakam rovnaku odpoved. Forum luskam kazdy den aby som sa ucil na chybach a radach druhych