Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem tu zase s malou aktualizací. kytiny si hovějí již 21. den v režimu 12/12. Zelená masa se natolik rozrostla, že jsem byl nucen popadnout nůžky a celému společenstvu trochu ulevit. Nakonec z toho byla napěchovaná igelitka. I když jsem to hodně prostříhal, ještě toho zbylo až-až
Jinak hodnoty v "bubláku" udržuji na stejné úrovni jako v minulém přízpěvku.
nazdárek,
díky, jedu to z řízků. dostal jsem je od kámoše - matky ze semínek (bohužel ještě matky nebyly vyselektovány a tak jsou kytky rozděleny na dva jakobymodely). Všechno je to PoG jen některé kytky dělají paličky takové kompaktní a některé zase řidší. No uvidíme co z toho vznikne. Jinak vůni mají všechny stejnou a všechny začínají pěkně lepit. Ještě měsíc a je hotovo.
... ahoj všichni. Takže je zde zase nový update mého growroomu. Momentální stav je 42. den 12/12. Ještě 3 neděle a ...
pH držím na cca 5,8 - 6,2
EC 1,8
teplota 23 - 28 (tma - světlo)
vlhkost kolísá mezi 45 a 30%
hnojiva Advanced Hydrponics jsou úplně v poho. Četl jsem zde v několika přízpěvcích polemiku o množství hnojiv v bubbleru. Někdo udává 50% z doporučeného množství a někdo zase 150%. Inu jedu to na 100% a nikde jediný zažloutlý list, žádný flek, prostě nic, co by ukazovalo na nedostatek či přemíru hnojiva.
Jak jsem již uvedl v předešlém přízpěvku, řízky jsou z dvou matek, které ještě nejsou vyselektovány. Z tohoto důvodu se kyti rozdělili na dvě variace. Jedna dělá menší ale zato kompaktnější paličky a ta druhá je celkově větší, více palic ale zase naopak je to trochu řídší. Jinak co se týče vzhledu, jak je patrné z fotos, pryskyřice je na modelu PoG opravdu dost. Kytiny krásně lepí a mají skvělou ovocnou vůni.
OTÁZKA na závěr :
Do roztoku přidávám H2O2 a proto bych se chtěl zeptat, jestli můžu přidat i Green Sensation by Plagron. Mám strach aby to nevyvolalo nějakou nežádanou reakci .
moc pjeknej bublak. taky zrovna shanim njakou poradnou nadobu a zapojuju vzduchovaka
jak dlouhej planujes flushing? ja radsi vzdycky proplachuju pres 10dni, jinak mam takovej divnej pocit, ze to je nasakly hnojkou
2 Colek - flushing jsem plánoval na poslední týden, tzn. 7 dní - myslíš, že to nebude stačit???
2 thalos - ty přepravky stály cca 400 - 450 Kč (přesně si nevzpomínám ) - jo a jak jsou zapuštěný ty květináče je myslím patrné na předešlých fotkách (hlavně v přízpěvku 1 a 2). Pokud by to nestačilo, dodám detailnější photo.
2 VŠICHNI - Do roztoku přidávám H2O2 a proto bych se chtěl zeptat, jestli můžu přidat i Green Sensation by Plagron. Mám strach aby to nevyvolalo nějakou nežádoucí reakci.
Naposledy upravil growingfrufru 16-01-2006 v 16:35 PM
Omluvám se zakladateli za "záser",ale nedá mi to,TomiPoser jak to myslíš s tou citronkou?V podstatě kys.fosforečná?tomu moc nerozumím....
Na sražení PH určitě plno lidí používá citronku,ale že by ta byla identická s fosforečnou to slyším poprvé,co si to tedy celý život leju do čaje za sračky???
To harvester
Klid,nevedel jsem ze spousta lidi pouziva citronku k uprave Ph.Ale ona obsahuje i kyselimu fosforecnou, tak me napadlo ze by se dala pouzit.Neni identicka, bud v klidu a udelej si caj.