Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, hodně lidí(co sem vyčet) tady kristalon zastává, takže sem snim taky hnojil, nenapadlo mě že by to moch bejt humus, ale stejně zhulim:-D zas tak moc mě to nesere. Díky za K+
Já sem svůj první příspěvek smazal, páč sem nedůvěřoval, ale toto mě utvrdilo, že si nevymejšlíš... K+ už jsi dostal, zasloužíš si ho. Jen tak dál... Mažu si máslo na hlavu
Nejlevnější z těch hnojiv šitý na míru pro ganju mi příjde BIONOVA nebo B'CUZZ. Základní sada od B'CUZZ přijde okolo 300 Kč za A+B - 2 lahve 2x1 l. BIONOVA je ještě levnější... Zkus mrknout na www.hnojime.net
to mambo:
Faqt husty grow.moc pekne.
tiež uvažujem nad touto odrodou taq sa chcem spytat hlavne na kvalitu tj.učinky,sila,sativa or indica učinek,chut. . .
Dik moc za odpowed,nazdarek a hodne štastia do dalšieho pestowania.
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
Ja jsem to eště moc nehulil, jenom asi 2 buky s těch nejspodnějších palic, který sem eště navíc sušil na topení, ale zkouřilo to moc pěkně, těšim se na ty vrchní pálky