Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdary daktary,jsem tu zase z nějakýma fotama.Kytičky jsou na 16 dnu růstu a myslím si,že rostou celkem slušně.No,posuďte sami.
Na jedné kytce se udělali na dvou listech nějaké skvrny,které usichají a stále se to po tom listu pomalu šíří.Tak jsem ho uřízl a vyfotil.Mohli by jste mi prosím poradit čím by to mohlo být?Díky.Trochu to osvětlím.Teplota 25-27 stupňů v noci 20-22.Vlhkost mám celý den kolem 60 procent.Zalívám jednou za dva dny odstátou vodou se Start Up od Plagronu v koncentraci 1 ml na litr podle návodu.Tam sice píšou 1ml/L denně,ale to si myslím,že bych ty kytky uplavil.Ty dva dny jsou tak akorát,zem je jen mírně vlhká před zalitím.Zem je kupovaná v Growshopu a je to Royalty mix od Plagronu.Phytamin se má stříkat jednou za týden v koncentraci 5ml/L a já stříkám 2* za týden 3ml/L.Koukal jsem na kytky a hledal případné brebery a myslím si,že tam nic není.Občas tam proletí nějaká malá černá muška,ale opravdu jen sem tam.
3 foto:Tak tady je ten list,co nějak zlobí.Začalo to nenápadnými skvrnami do světla hněda,prostě jako když kytka uschne,velkými asi 2-3 mm,pak se to rozlejzá a list se scvrkne a zkrabatí a tak napůl uschne.Cím to může být?
1,2,4 foto:Jedna z nejvydařenějších kytek.Ta zase vypadá 100% zdravě.
Tady nějaká další fota.Ta kytka vlevo dole,to je venek a na něm jsem zpočátku testoval.Tak si ho prosím nevšímejte.Ten má typické příznaky spálení živinama(přehnojení),ale ty listy vypadají jinak,tak kdo by něco věděl,tak budu rád za každou radu.
Teď už foto.
Zdary,jsem na 19 dnu růstu a opět přináším nějaké foto.Předchozí problém s listama snad zmizel,páč se neobjevují nový znaky.Jen jsem zvednul lampu na 70 cm,nepostřikuju za světla a snížil jsem na čas hnojky o polovinu.
Za další bych se chtěl poptat,jestli už mám poprvé zastřihnout a jakým způsobem?Asi zastřihnu něco Fim a něco klasicky.Kyti se docela sami větví mají asi 20 cm na výšku a 4-5 patro.Jinak,kdo nečetl od začátku,tak odrůda je Jack Herer.Prostě pište,co Vy na to.Díky
Cabal: Prosim vydrz s prikladanim fotek...nejak to blbne a vytvarenim dalsich prispevku tomu nepoomuzes...akorat pridelavas praci modum, ktery se tim musi prokousat a nasledne to schvalit...dik moc...
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Čus,nevíte čím to je?Takhle vypadá jen jedna kytka a já mám podezření,že je to přelitím,páč jsem zvýšil vlhkost a ta voda se sráží zrovna na téhle kytce a má uplně promočenou půdu.
Co Vy na to?
cabal lakladno ma pravdu, ja by som ti este poradil ak tak si kup kusok tenšej gumenej hadice, narez ju na kratke kusky a rozved tu vlhkost po celej skrini. chapes co myslim? ak nie tak si vyhladaj moj thread, tam to je odfotene. a ten ventilator urcite!, aspon 2 z pc ak nemas iny silnejsi. pripadne odporucm zajst na pumpu (myslim ze ja som to kupil na O*M*V), maju tam 2 druhy auto ventilatorov na 12V, jedne vacsi(cca 500sk) a druhy mensi (cca 250sk). ja som si kupil ten vacsi, odobral z neho vrch a zapol na adapter. a pomocou menicu napetia som zosiloval alebo zoslaboval fukanie. fakt aj na 9V to fuka celkom dobre
Jo díky.Já jsem dnes stejně vypnul zvlhčovačku,páč asi zítra přepnu na květ.Kytky mají skoro 30 cm a 6-7 pater.Jsou jednou zastříhlé a větví se pěkně.Mají krásné stonky 1 cm v průměru.
Ale jelikož mám skříň vysokou jen 130 cm a určitě by mě to přerostlo,tak si příští týden v práci vyrobím jakousi nástavbu 40-50 cm vysokou,vyndám dno z polystyrénu a na ní tu skříň postavím.Tím pádem bude 180 cm vysoká a tam už se nemusím bát,že mi to jen tak přeroste.Ne?
Zítra dám fotky,jak to vypadá při 25 dnu růstu.Je to hrozná buššššš.Mám to problém i zalívat než vůbec najdu ten kyblík se stonkem.
Tak fotky už tu jsou dnes.
Mám jen jednu otázku.Myslíte,že už můžu přepnout na květ?
Kyti v průměru 25 cm a 6 patro.Skříň bude po již zmiňované úpravě vysoká 180 cm.
Co Vy na to?Přepnout,nebo ještě třeba týden počkat do toho 30 dne?Je to 24 den na růstu.
Čao,tak jsem tu s nějakýma fotkama.Jsem 15 dní na kwětu a měl jsem docela smůlu v poměru samci vs samice.Z 16 kytek mi zbylo 6 samic.Docela to nasere,ale co se dá dělat.Už nechci semínka ani vidět:-))).Ne,oni za to nemůžou.Ph jsem měl celou dobu kolem 6,5 v hlíně.Jen asi na 4 dny jsem snížil na 5,8 a to z podezření,že mám moc vysoké ph,páč se mi dělali skvrny na listech.Nakonec to bylo tím,že jsem postřikoval phytaminem za světla a to čtyřkilo to pěkně spékalo.Za tmy je to v poho.Odskoušeno.Tak nevím jestli to bylo tím výkyvem.Příště už žádný PH-.
Takže mám 5 samic Jack Herer a 1 samici Orange bud.
Jsou velký kolem 80 cm bez kwětníku.Před přepnutím měli kolem 25 cm a za 15 dní vyrostli o zhruba 55 cm.
Taky jsem musel udělat takový podstavec pod skříň.Takže ze 130 cm skříně je teď 180 cm.
Tak A teď už foto.
Budu rád,když písnete co si o tom myslíte.Díky
Čao,takže po dlouhé době jsem opět zde.Taková malá rekapitulačka.Kyti 130 velký,5*JH a 1*Orange bud.
Skříň 1*1*1,8m.Světlo Sunmaster Super HPS deluxe 400w.
Ventilace 2*aktivní přítah a 1* odtah 200m3 + ofuk kytek.
Teplota dole 24 a u palic 30.Vlhkost teď už co nejnižší kolem 35%.
Kytky kvetou 40 dní a ještě tak 20-25 dní budou pokračovat.
Jelikož je to má první úroda a spěji ke konci,tak bych byl rád,kdyby Vy zkušenější jste písli Váš názor.
Díky a teď už fotozz
Ps.:FOTO 6 je moje nová matkárna,řízkárna.2*Oceanic Colour 30w a jako odraz slouží nerezové,leštěné stínítko.Rozměry matkárny 100*50*50 a rozměry stínítka 96*45 a je zkružený do paraboly.Libovka
no extrazkusenej nejsu, ale vypada to dobre.
si to vem, ked bys tam mel narvano 16samic - to bys tam mel temnou dzungli. tak 8 - 10 kytek je na tyhle rozmery v poho.
huj a at se to nepo
Zdary,tak zváženo a usušeno.Nakonec bylo 5 kytek a ůroda 230 g suchého mrskajícího matroše.Už mám z matkárny přendáno opět další rostlinstvo,ale o tom zase budu informovat jinde.Zatím zdary a mějte se