Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak co mám zatím zkušenost.
Dobře se větví, zatím vše v pořádku, pravda větší vlhkost by si zasloužil, to ho brzdí, ale koho ne Zatím se moc nevytáhnul, jsem na tejdnu květu, uvidíme co se bude dít teď. Odér zatím žádný, přece jenom tam ještě nejsou palice, co se týče řízkování, vše v pohodě, odolná odrůda.
To jsem na to zvědavej zatím to vypadá jako moc solidní model. Uvidíme, ale pokud přežije v mých rukách tak je to velice odolná rostlina ) zatím jsem jen na růstu ale brzo bude podzim pak přidám info.
PoG neznam ,premyslel sem o nem ,ale nakonec sem vzal WW od DP. Presto mam zkusenost s dutchmanem ,mel sem od nich dame blanche ,je to vybornej vzor ,doporucuji. Mel sem 5 seeds ,vsechny vylezly ,vsechno samice a vsechno ,jak pres kopirak ,vyborna genetika. Zhuleni : dobry 2 hodiny odpalujici high ,príjemnej tezkej dym ,nadnasejici chut ,no hulilo se to samo.
Pokud bude pog jen z casti tak dobrej ,tak to poznas
GL & HF ...