Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Další aktualizace fotek je z 52.dne 12/12.
Vypadá to,že kytí budou mít poslední sodíkový den před sebou,pak už na ně bude čekat 48 hodinová tma a nůžky
Paličky vypadají dost solidně,jsou ohromně tvrdý a giga.Větší jsem zatím na vlastní oči neviděl...No určitě je na co se těšit
Už se straaaašně moc těšim
z grower chatu:
[anti-drugs] vy kdyz to svinstvo prodavate skolakum a ani to nedanite ja pak mam prazdnou hospodu protoze mlady radisi chodej kourit nez na pivo a ja musim pivo danit
[femyli] treba k tobe do hospody nechodej , protoze jsi debil
Poslední aktualizace k tomuto tématu přidávám právě teď.
Kytí jsem sklidil 56. den 12/12 nechal jsem jim 72 hodin tmu a pak mě čekala 6ti hodinová manikůra.
Na váze jsem zjistil že je toho necelých 200g,což dělá 40 g/kytí což se mi zdá celkem fajn.
Podle chuti je to 100% OB -všech 5 kytek,chuť je velice jemná,ovocná až hliněná-po hnojkách není ani stopy.
z grower chatu:
[anti-drugs] vy kdyz to svinstvo prodavate skolakum a ani to nedanite ja pak mam prazdnou hospodu protoze mlady radisi chodej kourit nez na pivo a ja musim pivo danit
[femyli] treba k tobe do hospody nechodej , protoze jsi debil
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."