Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » spotřeba?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
hop
Stálý Člen

Karma uživatele hop - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

To musíš vypadat jak ten ze samotářú ne?
Ten :Já mám nějakou holku?
Ten pohodovej vyhulenej týpek.....ne?

hop

Old Post 10-03-2001 v 11:37 AM
hop je offline   Profil uživatele hop   Find more posts by hop   Foto galerie člena hop   Click here to Send hop a Private Message   Add hop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Pohodička Chutě Příspěvek č. 18

Tak dobrý balený cígo po špeku je úžasná věc, no a když mně chytne fakt mega žravá, tak sem schopnej vyluxovat celou ledničku - No uznejte, že ve střízlivosti by ste se po deseti tatrankách poblili.
- A co setýče hulení, tak je to různý. Někdy (výjmečně) dva, tři špeky za tejden - jindy zase dva tři za den.

Old Post 11-03-2001 v 16:59 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NILE
Nový Člen

Karma uživatele NILE - 0% Pěstitelská

Pohodička žrádlo Příspěvek č. 19

No moje první skušenost s hulením byla otřesná ,dostal se ke mně joint,roura jako prase kde byl rozdrolenej tak půlgram haše,prej Nepál no hulilo nás to spousta ,prostě hospoda,já skončil na hajzlu a 3 hodiny sem se nemohl zvednout od mísy..no paráda potom sem asi 5 roků nehulil. teď hulím asi tak 4 roky ,ale tak 5-10 krát za měsís před třema rokama jsem seknul s cigárama a nabral od té doby asi 15kg,takže ten apetit můžu opravdu potvrdit

Old Post 12-03-2001 v 21:28 PM
NILE je offline   Profil uživatele NILE   Find more posts by NILE   Foto galerie člena NILE   Click here to Send NILE a Private Message   Add NILE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jiřík
Stálý Člen

Karma uživatele Jiřík - 64% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 20

Tak jo,..První hůlo jsem zkusil na vojně před 9 lety,nic mi z toho nebylo, potom zas, to už bylo jiné,pak jsem toho nechal.(nejak mě to nechytlo).No a teď hulím 4 roky denně.Hulím tak 1-2 skleněnky odpoledne.Jak je víkend tak více.

Old Post 13-03-2001 v 07:49 AM
Jiřík je offline   Profil uživatele Jiřík   Find more posts by Jiřík   Foto galerie člena Jiřík   Click here to Send Jiřík a Private Message   Add Jiřík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phmh
Stálý Člen

Karma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% PěstitelskáKarma uživatele phmh - 100% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 21

to si ani nedovedete představit jak se hulí v holandsku,nebo... kdekoliv na této planetě v naší reality našeho času-to o čem tady píšete je teprve váš jakoby začátek v poznávání konopí.
to co jsem viděl a s jakými lidmi jsem se setkal odkdy jsem začal hulit my připadá jak z nějakýho filmu o jiné realitě-takové co si lidi vytvoří ve své hlavě a uvažují jiným způsobem (jinak než ti co se honí za Nesmysly s hodnotami materiálními-penězi-komercí-(tihle si myslí,že tohle je to řešení pro jejich posraný životy a vůbec se během jejich života nevzpamatují k žádné zábavě svých smyslů a pocitů jejich organismu a naopak svoje pocity umrtvují alkoholem,nebo adrenalinem aj.)
já hulím asi jenom 5let a už ani nevím kdy jsem začal -asi ve23 letech,ale to určitě nëní důležitý
do té doby jsem o konopí neměl ani tušení-tak dobře tu rostlinku přede mnou tajily,tak jsem se taky umrtvoval.
začínaly jsme hulit z různých fajek,pak z holandských hliněnek(těch bylo hodně-spadlých na zem a ...),pak jsme si to cpaly do dutinek, A tam pravděpodobně začala moje závislost na nikotin(míchaly jsme s tabákem-kamarádi kuřáci-já nekouřím cigarety-jen tabák v jointech až do teď)pak už byl většinou dostatek takže jsme si už jenom balily-až na ten tabák je to optimální na stejnoměrné zkouření i většího počtu lidí
jointy se prý hulí v době dostatku-asui na tom něco bude
vůbec jsem si neuvědomil před těmi 5-ti lety že si na ten tabák vytvářím návyk a teď?Uvědomuje si to vůbec někdo kdo kouří?a chce?
v posledních letech mám vychytaný tabák který mě ovlivňuje nejméně a Už jsem si na něho ZVYKNUL tak si můžu vychutnat to hulení co nejlíp

teď poslední dobou denně hulím tak 3-? joinů (skoro pořád skunk-když se chci zhulit,tak se chci zhulit dobře-každý den)hulím před prací,po práci při práci,po celý den a většinou zhusta i v noci,o víkendu hulím míň přes den protože jsou party a pak večer padne 2-4g tak v 8 jointech,nebo víc--a na bubnovačkách je to většinou héodně hustý-tam se vždycky hulí jak se má-a to hodně(všichni hulí dohromady svoje různý modýlky,tak jak se to míchá tak to i opět jinak působí,jaksi všechno dohromady)tady už někdy vidím,že je to už u někoho zbytečný hulit,a v poslední době Žraloka a krystalického hašiše z odpadu už i někteří odolnější kuřáci konopí prokoukly to,že je to pro ně zbytečný hulit tolik
asi před rokem jsem 5 dnů nekouřil vůbec(pobýval jsem si v nemocnici)a pak jsem se zhulil z herrera až při 3.jointu a byla to sranda jako na začátku-tak jsem se chechtal,že mi málem praskly stehy
to když jsme začaly hulit žralouka tak to bylo a JE pokaždý jako poprvé-má opravdu silný efekt-tak se zhulit bych přál každýmu aby si to užil
No prostě když vidím ty vaše řádky a nebo někde slyším o tom jak hulí až MOC,tak si vzpomenu na některé lidi se kterými jsem se setkal v mém životě(hulí většinou skoro legální,a v uvolněnější atmosféře a tak si i dovolí přibalit do jointu vždy něco navíc-samé lahůdky) a vidím,že máte zbytečné obavy-ještě toho hodně vyzkoušíte když budete jenom trochu chtít a pravděpodobně se dále vyvynete nějakým zdárným směrem(a to asi jo-podle toho jak se to vyvýjí)protože tělo toho umí moc a dohromady s mozkem se může osvobodit od nákazy materiálního myšlení lfbtuihk fdhnvjrurotuiejkfo?

všechno je to v našich mozcích

Old Post 29-03-2001 v 22:59 PM
phmh je offline   Profil uživatele phmh   Find more posts by phmh   Foto galerie člena phmh   Click here to Send phmh a Private Message   Add phmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele phmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sifaka
Stálý Člen

Karma uživatele sifaka - 77% Pěstitelská

Obecné Hulba Příspěvek č. 22

Já hulím pravidelnějc tak půl roku. Něco napěstoval a více než dost rozdal (idiot).
Taky jsem si to zkusil asi před 7-8 lety, vůbec nechápu co to bylo, ze dvou cigár na deset lidí asi třetina blila. Já si užil halušek, ty co neblili, tak buď něco pitomýho blekotali nebo na něco hráli. Já rád vzpomínám na poslouchání té muziky, ale ty kecy mě trávu na tak 7 let zprotivili (nechci vidět svý známý jako idioty). Teď mě ta trafka celkem příjemě oslovila, zkusil jsem pár papírků. No, papírky už nemusím, ale trafku docela jo. Teď zhuluju gram a půl žraloka už 2 měsíce (jsem ve 2/3). Do podzima je kurva daleko.
Zdar.

Old Post 30-03-2001 v 18:24 PM
sifaka je offline   Profil uživatele sifaka   Find more posts by sifaka   Foto galerie člena sifaka   Click here to Send sifaka a Private Message   Add sifaka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Liprd
Stálý Člen

Karma uživatele Liprd - 80% Pěstitelská

Pro PHMH Příspěvek č. 23

líp bych to asi nedokázal napsat

Liprd Hulmminen

Old Post 01-04-2001 v 10:40 AM
Liprd je offline   Profil uživatele Liprd   Find more posts by Liprd   Foto galerie člena Liprd   Click here to Send Liprd a Private Message   Add Liprd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašiš
Nový Člen

Karma uživatele Hašiš - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Koukám, že jsem oproti vám asi nehulič. Hulit několikrát denně je podle mě blbost. Já jsem poprvé zahulil v patnácti, to mě ale jako vetšině lidí nic neudělalo. Potom jsem tomu přišel na chuť a na podzim už jsem hulil tak třikrát do tejdne. Jelikož to nebylo moje hulení a kámoši si začali uvědomovat, že by brzy byly bez hulení, značně omezili konzumaci. A protože jsem zatím odkázán jenom na to co dostanu, hulil jsem od té doby tak dvakrát třikrát do měsíce. Teďka už jsem na tom o něco líp, hulim zhruba každej tejden. Jediný co mě chybý k tomu abych hulil častějc je nedostatek dobrýho hula

Hašsmoker

Old Post 11-04-2001 v 09:49 AM
Hašiš je offline   Profil uživatele Hašiš   Find more posts by Hašiš   Foto galerie člena Hašiš   Click here to Send Hašiš a Private Message   Add Hašiš to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hašiš! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BORGOVE2001
Stálý Člen

Karma uživatele BORGOVE2001 - 100% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 25

To ja si zahulim rad ,kdyz je co. V obdobi Listopad - Konec zimy vyblafnu minimalni kazdej tejden prumerne 5 speku a nejaky ty slkukny.Tejdeni rekord sme trhli vo jarnakach a to 74 spekounu asi v 6ti lidech.To sme hulili fakt nezrizene vod rana az do vecera i po tom co sme si rekli ze to uz nema cenu jsme palili dlouho do noci.
Prvniho speka sem mel asi v 15ti ,to sem pak neveda co delam vtrhnul do samosky a koupil sem si 2 baleni krupina ,to me pak cokolada lezla suchejma pyskama ven jak das :-)) ,Nakonec sem dosel domu a pokecal sem si s porcelanovou bohini :-))

Free Palestine!!!!
Allahu Akhbar!!!!!

Old Post 14-04-2001 v 10:25 AM
BORGOVE2001 je offline   Profil uživatele BORGOVE2001   Find more posts by BORGOVE2001   Foto galerie člena BORGOVE2001   Click here to Send BORGOVE2001 a Private Message   Add BORGOVE2001 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele BORGOVE2001! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lucasso
Nový Člen

Karma uživatele Lucasso - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 26

Já hulim pravidelně asi čtyry roky.Poslední dva tak průměrně 3-10 jointů deně, ale poslední dobou se snažim polevit , protože ten požitek neni takovej a nějak to nejde skloubit se školou. Neni nad to vodjet na víkend do Amsterdamu.

Mr.Lucasso

Old Post 15-04-2001 v 12:13 PM
Lucasso je offline   Profil uživatele Lucasso   Find more posts by Lucasso   Foto galerie člena Lucasso   Click here to Send Lucasso a Private Message   Add Lucasso to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC-Aktiv
Stálý Člen

Karma uživatele THC-Aktiv - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

No, ja hulim jak, kdy, ted prave jsem si dal 0.5g pastiku. Ja hulim podle toho, jak mam naladu, kdyz je sklizen, tak to zvladam az 15 jointu denne ale to je pak cim dal mensi efekt a tak treba tejden dam pauzu a pak zase zacnu hulit. Kdyz je treba krasny rano, tak si dam pri kave speka a zacnu pekny den peknou haluzkou. Tak jsem dal dalsi pulgram a jdu brouzdat Growerem.

Spoke

Old Post 23-04-2001 v 21:59 PM
THC-Aktiv je offline   Profil uživatele THC-Aktiv   Find more posts by THC-Aktiv   Foto galerie člena THC-Aktiv   Click here to Send THC-Aktiv a Private Message   Add THC-Aktiv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zachaliaš
Stálý Člen

Karma uživatele Zachaliaš - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Prvního špeka jsem mněl ve 14 ale byl jsem dost nakalenej takže sem se poblil jako prase.Dneska je my 17 a hulím tak 20 do měsíce.

Zachaliáš

Old Post 01-05-2001 v 12:52 PM
Zachaliaš je offline   Profil uživatele Zachaliaš   Find more posts by Zachaliaš   Foto galerie člena Zachaliaš     Add Zachaliaš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:19 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
22-08-2002 - samolebka? - 29 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás