Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Risan tak flajzar je přimo zaměřeny na takove věci vyrábí ty ustředny GSM ve více provedeních a dobré dálkove kamery za slušne ceny
Jasne ze sezenes lepci a primo k tomu urceny, ale tohle sem udelal jako nejlevnejsi variantu.
Kdo ma love nazbit tak si radsi koupi GSM, me staci to co sem udelal pres tel. Nez vrazet love do tohodle tak radsi koupim kvalitni hnojky.
jestli tu nekoho bavi elektronika jak mě tak si muže postavit gsm ustřednu podle navodu v prakticke elekrtonice (A radiu) z roku 2003-4 nevim presne nemužu najit ten dil ale skusim ho ještě pohledat
Dalas opravdu supr napad, proste hreje jistota ze slunce stale sviti...
Prosim Te jen, muzes mi napsat kdyz budu to rele kupovat, co mam rict v obchode???Typ???
A kdyby to slo lepe nafotit, at to pochopej i takovi antitalenti, jako jsem ja? Byl bych moc rad :-))
K+
Wolker: Uz sem to psal v prispevku č.12
To relé sezenes v kazdym obchode s elektronickyma soucastkama(ne spotrebicama) staci kdyz reknes ze chces rele na 230v~ kerym budes spinat zatez radove mA, a on bude vedet.Staci ti jedno polovy rele(ale to myslim nedelaji)tak si vem klasiku 3polovi a stejne napojis jen jeden pol.
Az budu mit cas tak to zapojeni hodim do schematu.