Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja si myslim ze to bude v tvojom pripade vyhodne..lebo 4 rastliny na dost maly priestor...ten scrog by tam bodol...ja mam nieco podobne a tiez pojdem scrog..to je moj nazor
vypada to velice pjekne a zdrave akorat ten ventilator bych opravdu pustil (aspon trosku)i kdyz igipop rika ze nejni potreba.............Igipop:mas to odzkouseny pestit bez ofuku kytek?ja myslim ze je to opravdu potreba aspon trosku PEACE ------------------------------------------------------------------------------------------------ zkouknete my krasky http://grower.cz/forum/showthread.p...9851#post309851
popojely dost,ale meli jsme mensi problem, nedokazal jsem urcit,co se mi dela na listech jestli je to plisen nebo nejaky broucek, tak jsem proste vzal ten napadeny list a sel s nim dneska rano do zahradnictvi, tam svolali poradu a usnesli se, ze je to sviluska, takze pres noc davam dneska postrik BIO a snad to bude ok, ale byly napadene jen dva listy, takze snad v poho