Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mozu sa vobec takyto typ starteru a tlmivky pouzit spolu ?? ked to zapojim podla schemi na tlmivke tak pocujem ako huci starter ale nic ine ... prosim nepiste tu prispevky typu "si pozri faqu" alebo "co si uplny retard a nevies pouzivat hladanie?" lebo som nad tym stravil fakt dost casu .... a som si aj pisal s jednym typkom na pokeci a mi povedal ze zapojenie na tlmivke je dobre a ze mam nejaku vec pokazenu ... ale to sa mi nezda ... som to dnes vsetko kupil a nemysli zeby mali pokazene veci v predajni ... i ked stat sa moze cokolvek ... tak piste ... najlepsie niekto kto ma skusenosti s takymito komponentami a ma to zapojene prave s nimi plx ...
To schéma na startéru je dobře. To na tlumivce blbě.
Výbojku zapoj na kontakty strtéry Lp a N, na kontakt B připoj jednu stranu tlumivky a přívod napětí 1. na druhou půlku tlumivky a 2. opět na kontakt N na startéru.
Diky za radu Era ... dnes som bol v tej predajni de som to vsetko kupil a prisli nato ze mi "OMILOM" dali tlmivku na metalhalogen ... no hlavne je ze mi ju zajtra vymenia a bude fajn ... a este jedna otazocka ... aj ked zajtra nato pridem aj sam ... ked som to mal zapojene podla tej schemi na tlmivke pre metalhalogen tak mi vybojka prudko zasvietila na modro a potom zhasla ... mohlo ju to poskodit,ci bude v poho ??
No po dlhom case sa mi do ruk dostal fotak ... sice iba z mobilu a kvalita nestoji za boh vie co ale i to je nieco
Fotky su zo 14. dna na kvete ... cele obdobie 12/12 prebieha pod sodikom ... napiste niekto kto to idete pod 70 sodik ci to takto nejako ma vyzerat ...
máš to super
jenom bych se zeptal: jak řešíš pach kytiček? musí to být dost nápadně cítit, aby sis pěstírnu neprovalil v nejlepším
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
btw fotky jsou teďka prej nějak mimo provoz, asi musíš počkat
# SpudGuns # OUT07?? #
2 Flickerbird ... dik za info ... a este nevies koho mam kontaktovat aby mi zmaznul tie LOL prispevky ? ... len to tu spatia =D ... asi treba poslat PM neakemu adminovi co ?
a dik za KACKA vsetkym
edit/delete > zaškrtnout "smazat?" a odkliknout tlačítkem vpravo
# SpudGuns # OUT07?? #