Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2SICK-okej dikaz za informaci mam jednu samicku yamuny z venku a uz udelala vlasky takze jsem ji dal pod 18/6 uvidim jestli se to nebude hermit a vyzkousim
deth .... ja som mal jednu rastlinu na obloku a ostatne pod 250w sodik, vsetky frcali rast. ale ked zacalo byt menej slnka tak sa mi ta jedna na obloku sama kuzlom prirody prepla a zacala kvitnut. kvitla tak 5dni. som ju šupol do skrine k ostatnym na rast. chvilu stagnovala a potom po par dnoch vsetky predbehla ci uz vyskou alebo kosatostou alebo velkostou sisiek. proste momentalne som na 42 dni a z najmensej sa vyklul rychly obor ktory sa stal mojim favoritom. je to inac durban poisen, "smrdi" - vonia hrozne dobre a chcem do nechat 60dni kvitnut nech je to fakt vrazda gres
2SICK-cesky grower se nikdy nikde neztrati
2wolverin-haha tak to jsem teda zvedavej vcera jsem vsechny zastrihl a jsem zvedavej na tu samicku jestli budou vetsi palicky
2timeforce-nevim jestli to u tebe bude fungovat protoze nevim jaky mas podminky ale v cr je ted dost zima takze v nevytopene mistnosti by to melo jit akorat ted resim dilema jestli az budou v kvetu bude stacit v noci jen vetracek vevnitr a zavrena skrin protoze nemuzu probourat skrin a udelat do ni pritah,ale zas do otevrene skrine by slo svetlo
sick:tak to je pohoda jeden velkej tam mam nainstalovanej myslis ze nevadi ze tam bude celou noc cirkulovat stejnej vzduch?protoze kdyz zavru pri vypnutem svetle skrin zadnej vzduch z mistnosti se tam nedostane a pri zapnutem svetle zas otevru nebo nechat lehce pootevrena dvirka?jenze to sem tam zas dostane svetlo
Nebude jim to vadit, protoze nejaka ta skvirka se tam vzdycky najde, nebo pred vypnutim to vyvetrej,ne?A zavreno 100% nechavej,ony jinak spatne porostou kdyz nebudou mit stejne periody dokola.
2sick:tak dika presne tohle jsem potreboval vedet uz ne noci jsou chladny a hlavne se to tu kousek(asi200km)micha s atlantikem uz je to asi mesic ledovy)
deth. ---
Mno skrinu bych mel mit ve sklepe kde v zime pocitam bude tak 10-15 stupnu takze bych ani cultubu nemusel ne ?? a udelat to jako to mas ty ne ??.) Jaky tam mas vetraky pokud se mohu zepat dekuju mnohokrat ,)
2timeforce:myslim ze uplne v pohode vetraky mam obycejny pokojovy (na zacatku threadu jsou vyfoceny)a na odtaha nakej z growshopu moc jsem mu nerozumel jen ze na 400W odtah staci ( taky foto na zacatku)
to Timeforce: hele ja to mam taky ve sklepe, kde je tech 16 - 18 stupnu a staci mi to chladit jen jeden vetrak.ale musi se vypnout zaroven se svetlem, jinak tam budou mit moc kosu...
to deth: Hele to je skoda, ale ja bych se tam cachal i tak! :-))) Jo a hod nejaky aktuell phota!