Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » michaný vs. čistý
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Co ti libi lepší, michaný nebo čistý jointu?
michaný
čistý
nevadí
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

outdoory na podzim většinou čistý,
indoory většinou říznutý

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 19-03-2002 v 10:05 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

já jakožto nekuřák hrozně nerad kouřím jointy s tabákem. do fajfky snad nikdo s hulením tabák cpát ani nemůže, ne?? jinak fakt nechápu, jak si někdo může libovat v kouření jointů s tabákem... tabák sice zlepšuje hoření, ale jenom malinko a na druhou stranu rapidně zhoršuje chuť samotnýho hulča. taky se mi pěkně motala palice, když sme kouřili špeka s tabákem. každej na to má ale asi fakt jinej názor podle toho, jestli je kuřák nebo nekuřák.

já ale tvrdím: tabák kazí celkovej dojem z hulení...

live ganja, live!!!

Old Post 19-03-2002 v 12:13 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

LUCKY STRIKE - do jointa to nejlepší! Nechápu lidi co maj něco proti tabáku do jointů. Schválně - zkuste zahulit čistý brčko WhiteWidow/Mazara nebo nečeho podobnýho. To se prostě čistý kouřit nedá!!!!!

Haman - Flying smokers

Old Post 19-03-2002 v 14:58 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcman
Stálý Člen

Karma uživatele thcman - 34% PěstitelskáKarma uživatele thcman - 34% Pěstitelská

Palec nahoru Only GANJA Příspěvek č. 20

Když už ta Ganja vyrosta tak hezky sama, proč by to měl člověk míchat!!! Jo a když někdo říká že bez tabáku to je moc silný, tak at si zkusí ubalit třeba meší brko! Nebo když lidi říkaj že to bez tabáku hoří blbě, tak to maj buď nedošušený, nebo si prostě musejí dát víc prace s tou přiskyřičnatou hmotou a pořádně to rozmělnit, pak to bude určitě pálit jak komín. Jo a nějaký kecy jako že ganja+tabák to šetří tak to teda vůbec nežeru!!!

[Edited by thcman on 19-03-2002 at 04:23 PM]

ThC^mAn

Old Post 19-03-2002 v 15:21 PM
thcman je offline   Profil uživatele thcman   Find more posts by thcman   Foto galerie člena thcman   Click here to Send thcman a Private Message   Add thcman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

2 thcman Příspěvek č. 21

přesně tak! tabák prostě do jointů nepatří. a když už někdo nemůže vyhulit samotnýho jointa white widow apod., tak se o to přece může podělit se svejma kámošema... nikdo po nikom nechce, aby hulil sám... to taky není zdaleka taková prdel jako ve víc lidech...

live ganja, live!!!

Old Post 19-03-2002 v 18:46 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abra007xas
Stálý Člen

Karma uživatele abra007xas - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Je to jasný ten kdo je kuřák má tendenci cpát tabák do špeka a libuje si v tom. Nekuřák tabák nemusí, pač se mu poněm motá šiška a kazí to chuť. Každopádně sladká chut skanku je to co se mi na tom líbí. Podle mě se to má ochutnat, tak jak to vyrostlo. Ale samo každýho věc. Taky když balim čistej nářez, tak si rozpulim papírek a vytvařim tenoučké dlouhé brčko. Výborně to hoří a je to ideální dávka pro 2-3 osoby.

Old Post 19-03-2002 v 19:16 PM
abra007xas je offline   Profil uživatele abra007xas   Find more posts by abra007xas   Foto galerie člena abra007xas   Click here to Send abra007xas a Private Message   Add abra007xas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

je teda pravda, že když dem s kámošema do hospy a předtím ještě na špeka, tak nás na něj de vždycky tak 5 a to ho zvládnem v pohodičce celýho... kdyby v tom byl tabák, tak by to nebyla taková sranda... mimochodem i moji kámoši, kteří normálně kouří nedávají tabák do jointů.... "to se prostě nedělá" - to je motto ve kterým sem vyrostl... nikdy dřív mě nenapadlo, že by někdo cpal do jointa tabák, s tím sem se setkal až tak před rokem... u nás se holt asi kouří jinak

live ganja, live!!!

Old Post 19-03-2002 v 19:27 PM
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Nedovedu si dost dobre predstavit nejaky poradny modylek cistyho jointa. Par jsem jich mel a nevim zda to bylo ... no bylo to maso. ale pro normalni zivot davkuji jedno Marlboro light do dvou jointu. Zbytek se zaplacne zelenym...

Old Post 19-03-2002 v 19:48 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

2 Wallhala Příspěvek č. 25

není umění ubalit jointa, kterej by skolil 10 lidí a skouřit ho sám... to přece ani není moc zdravý :-))) Proto s kámošema většinou kouříme z fajfky a jointy balíme jenom, když sme tam aspoň tak 4 nebo 5... ale stejně mě nepřesvědčíte, že je tabák v hulení potřeba...

live ganja, live!!!

Old Post 19-03-2002 v 19:53 PM
roofer
Stálý Člen

Karma uživatele roofer - 0% Pěstitelská

Upozornění EXCELLENT je NEJLEPŠÍ!!!!!!!!! Příspěvek č. 26

Kdysi jsem kouřil aji cigára, asi čtyři roky a už asi dva roky nekouřím. Ale jak už naspalo mnoho lidí, ne každej model se dá kouřit samostatně, bez přídavku stopového množství tabáku. Já to třeba nedávám proto, že když je to čistý, moc po tom kašlu, ikdyž dám sebemenšího prda. Ale od chvíle, kdy jsem ochutnal tabáky Excellent (nechci nikomu dělat reklamu, sorry), nehulím jointy s ničím jiným. Ve velkoskladech je mají v několika příchutích: višeň, mango, příchť šampaňského, jablko a sladká švestka. Kromě jablka jsou všechny moc super, je to odlehčenej cigaretovej tabák s příchutí, výroba v Německu. Někteří staří UNDERGROUND PEOPLE mi sice řikají, že to kazí chuť brčka, ale já už to mám tak vychytaný, že mám na každej druh ganji speciální druh tabáku. Tak abych to neprodlužoval ČAU.

Roofer the PEACEMAKER

Old Post 12-04-2002 v 20:24 PM
roofer je offline   Profil uživatele roofer   Find more posts by roofer   Foto galerie člena roofer   Click here to Send roofer a Private Message   Add roofer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

nevim ale jak to ctu ....jak uz sem psal cigarka se nebojim a i lidi co nekouri ciga ale nakladaji si modylkama , tak tem to taky moc nevadi.jsou ale modely ktery se fakt nedaj samotny kourit nedaj,loni sem takhle sklidil ,a to kdyz se dalo samotny tak to clovek kaslal a kdyz ne tak se premahal (ja teda ne protoze sem si zvyk) ale zase to byl nakladac ...tak nevim , kazdopadne s cigem !

Old Post 12-04-2002 v 21:58 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

muj nazor => cigarety nekourim, takze do jintu tabak nedavam...

...a ze by es nejaky joint nedokouril, to se jeste nestalo 8-))) (ikdyz to nekdy bylo hodne pekelne)

navic jsem jednou na chate vyhulil kotel spequ s tabakem a nebylo mi zrovna nejlip od zaludku ===>>

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 13-04-2002 v 12:34 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

to roofer

Teda chlape ty to mas fuckt vychytany.
O tomhle tabaku jsem jeste neslysel.Diky za tip.K+

Piškot @ like @ high

Old Post 13-04-2002 v 16:10 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Jsem nekuřák(odpůrce), takže brko čistý! Když zajedu za kamošema do Prahy, tak oni ubalej s tabákem a to já jsem vždycky půl hoďky v p..i a nechutná mi to. Když balili Mango s tabákem, tak mi nechutnalo, pak jsem si dal z faje a je to paráda!
Jeden z nich normálně nekouří, ale tabák dává, je to asi zvyk a výchova.

Tabák:
chuť............zhoršuje
hoření.........zlepšuje
Toť moje názory. Roll in!

Old Post 13-04-2002 v 18:51 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

rikam jedine jedine bez tabaku, a kdyz to je neco hodne kvalitniho, pak neni nic lepsiho nez slukna. I kdyz je pravda ze takovy hasis s tabakem je prece jen dobry

Old Post 14-04-2002 v 10:37 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aloo
Stálý Člen

Karma uživatele Aloo - 4% PěstitelskáKarma uživatele Aloo - 4% Pěstitelská

zdar hulmani Příspěvek č. 32

já se přikláním pouze k čistému pokouření... vynikne to co má.

když dlouho není , tak nepohrdnu (maslím jako většina z nás) prakticky čímkoli..

Zdar a happy spoooook

Aloo

Old Post 14-04-2002 v 10:50 AM
Aloo je offline   Profil uživatele Aloo   Find more posts by Aloo   Foto galerie člena Aloo   Click here to Send Aloo a Private Message   Add Aloo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás