Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já jakožto nekuřák hrozně nerad kouřím jointy s tabákem. do fajfky snad nikdo s hulením tabák cpát ani nemůže, ne?? jinak fakt nechápu, jak si někdo může libovat v kouření jointů s tabákem... tabák sice zlepšuje hoření, ale jenom malinko a na druhou stranu rapidně zhoršuje chuť samotnýho hulča. taky se mi pěkně motala palice, když sme kouřili špeka s tabákem. každej na to má ale asi fakt jinej názor podle toho, jestli je kuřák nebo nekuřák.
já ale tvrdím: tabák kazí celkovej dojem z hulení...
LUCKY STRIKE - do jointa to nejlepší! Nechápu lidi co maj něco proti tabáku do jointů. Schválně - zkuste zahulit čistý brčko WhiteWidow/Mazara nebo nečeho podobnýho. To se prostě čistý kouřit nedá!!!!!
Když už ta Ganja vyrosta tak hezky sama, proč by to měl člověk míchat!!! Jo a když někdo říká že bez tabáku to je moc silný, tak at si zkusí ubalit třeba meší brko! Nebo když lidi říkaj že to bez tabáku hoří blbě, tak to maj buď nedošušený, nebo si prostě musejí dát víc prace s tou přiskyřičnatou hmotou a pořádně to rozmělnit, pak to bude určitě pálit jak komín. Jo a nějaký kecy jako že ganja+tabák to šetří tak to teda vůbec nežeru!!!
přesně tak! tabák prostě do jointů nepatří. a když už někdo nemůže vyhulit samotnýho jointa white widow apod., tak se o to přece může podělit se svejma kámošema... nikdo po nikom nechce, aby hulil sám... to taky není zdaleka taková prdel jako ve víc lidech...
Je to jasný ten kdo je kuřák má tendenci cpát tabák do špeka a libuje si v tom. Nekuřák tabák nemusí, pač se mu poněm motá šiška a kazí to chuť. Každopádně sladká chut skanku je to co se mi na tom líbí. Podle mě se to má ochutnat, tak jak to vyrostlo. Ale samo každýho věc. Taky když balim čistej nářez, tak si rozpulim papírek a vytvařim tenoučké dlouhé brčko. Výborně to hoří a je to ideální dávka pro 2-3 osoby.
je teda pravda, že když dem s kámošema do hospy a předtím ještě na špeka, tak nás na něj de vždycky tak 5 a to ho zvládnem v pohodičce celýho... kdyby v tom byl tabák, tak by to nebyla taková sranda... mimochodem i moji kámoši, kteří normálně kouří nedávají tabák do jointů.... "to se prostě nedělá" - to je motto ve kterým sem vyrostl... nikdy dřív mě nenapadlo, že by někdo cpal do jointa tabák, s tím sem se setkal až tak před rokem... u nás se holt asi kouří jinak
Nedovedu si dost dobre predstavit nejaky poradny modylek cistyho jointa. Par jsem jich mel a nevim zda to bylo ... no bylo to maso. ale pro normalni zivot davkuji jedno Marlboro light do dvou jointu. Zbytek se zaplacne zelenym...
není umění ubalit jointa, kterej by skolil 10 lidí a skouřit ho sám... to přece ani není moc zdravý :-))) Proto s kámošema většinou kouříme z fajfky a jointy balíme jenom, když sme tam aspoň tak 4 nebo 5... ale stejně mě nepřesvědčíte, že je tabák v hulení potřeba...
Kdysi jsem kouřil aji cigára, asi čtyři roky a už asi dva roky nekouřím. Ale jak už naspalo mnoho lidí, ne každej model se dá kouřit samostatně, bez přídavku stopového množství tabáku. Já to třeba nedávám proto, že když je to čistý, moc po tom kašlu, ikdyž dám sebemenšího prda. Ale od chvíle, kdy jsem ochutnal tabáky Excellent (nechci nikomu dělat reklamu, sorry), nehulím jointy s ničím jiným. Ve velkoskladech je mají v několika příchutích: višeň, mango, příchť šampaňského, jablko a sladká švestka. Kromě jablka jsou všechny moc super, je to odlehčenej cigaretovej tabák s příchutí, výroba v Německu. Někteří staří UNDERGROUND PEOPLE mi sice řikají, že to kazí chuť brčka, ale já už to mám tak vychytaný, že mám na každej druh ganji speciální druh tabáku. Tak abych to neprodlužoval ČAU.
nevim ale jak to ctu ....jak uz sem psal cigarka se nebojim a i lidi co nekouri ciga ale nakladaji si modylkama , tak tem to taky moc nevadi.jsou ale modely ktery se fakt nedaj samotny kourit nedaj,loni sem takhle sklidil ,a to kdyz se dalo samotny tak to clovek kaslal a kdyz ne tak se premahal (ja teda ne protoze sem si zvyk) ale zase to byl nakladac ...tak nevim , kazdopadne s cigem !
muj nazor => cigarety nekourim, takze do jintu tabak nedavam...
...a ze by es nejaky joint nedokouril, to se jeste nestalo 8-))) (ikdyz to nekdy bylo hodne pekelne)
navic jsem jednou na chate vyhulil kotel spequ s tabakem a nebylo mi zrovna nejlip od zaludku ===>>
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Jsem nekuřák(odpůrce), takže brko čistý! Když zajedu za kamošema do Prahy, tak oni ubalej s tabákem a to já jsem vždycky půl hoďky v p..i a nechutná mi to. Když balili Mango s tabákem, tak mi nechutnalo, pak jsem si dal z faje a je to paráda!
Jeden z nich normálně nekouří, ale tabák dává, je to asi zvyk a výchova.
Tabák:
chuť............zhoršuje
hoření.........zlepšuje
Toť moje názory. Roll in!
rikam jedine jedine bez tabaku, a kdyz to je neco hodne kvalitniho, pak neni nic lepsiho nez slukna. I kdyz je pravda ze takovy hasis s tabakem je prece jen dobry