Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Někde tady na Groweru jsem četl, že zásilka do 1500,- Kč nejde přes celníky. Já si objednával za 260,- šilinků a i s poštovným mně to přepočítali na asi 950,- Kč, takže si myslím jestli jste si objednávali v přepočtu nad 1500,- Kč, tak to celníci mohli nějak kontrolovat.
CHtěl jsem se zeptat jestli taky nejsou nějaké problemy s celníky, s těmi objednávky, které nejsou na dobýrku a pravě si myslim,že u těch by neměl být žádný problém,protože je tam napsaná akorát moje adresa a zjake země to de.A nedozvěděli jste se ohledně Bushodoctora nějaké novinkynebo nepřišlo někomu náhodou semena.Právě, že nevim jestli mám čekat nebo už jít měnit prachy a posílat do Anglie.
myslím,že vtom nebudou jen celníci.Kdosi si tady uchechtl ,že u Bushdoctor moc hulej,páč cena za semínka uvedená na netu byla stejná (skoro) jako ta ,kterou chtěla po něm pošta.Omyl je u naší pošty,která neumí počítat, nebo s těma dobírkama nemají zkušenosti.Takže já si myslím ,že to přestala brát pošta. Stejně se divím ,že to vůbec někdy šlo.
No,, já si udělal srandu z pošťačky a ta ani nevěděla co je ATS za měna )))))) Takže vím jak by mi to přišlo 580 ATS = 580Kč ))))) To by bylo good, jenom by to muselo přijít
No když mi od Buschdoctora napsali, že jim to vrátily celníci - tak to bude celníkama a né poštou. To že na poště dělaj debilové co neví, že ATS je rakouskej šilink a musi se násobit cca.2,5. je jina věc.
Čau draci,to že jsem tady každej den je v poho,ale že jsem si všiml týhle diskuse až teď mě teda pěkně sere!Objednával jsem už asi 3x a furt nic,naposled minulý týden .......to nic,budu je zkoušet anglicky,třeba se bude někdo obtěžovat mi to vysvětlit ..kurníííííííííííííík to je teda pěkně v hajzlu,mám vánoce v prd...i!!!
Mějte se moooc pěkně m@trix
Lidi, vybodněte se na Bushdoctora, na dobírku od něj asi už nic neprojde.
V pátek jsem poslal libry for Gypsy Nirvana přes Western Union. Poslal jsem jim mail s kodem a za půl hodiny jsem měl od nich zpátky Re, že mi to v pondělí odesílají.
Teď čekám, kdy to dojde, a hned podám zprávu, abyste si mohli taky objednat tam, kde to funguje.
Původní příspěvek od Kmenet Někde tady na Groweru jsem četl, že zásilka do 1500,- Kč nejde přes celníky. Já si objednával za 260,- šilinků a i s poštovným mně to přepočítali na asi 950,- Kč, takže si myslím jestli jste si objednávali v přepočtu nad 1500,- Kč, tak to celníci mohli nějak kontrolovat.
A jak jsem psal ja, kontroluje se obcas i zda cena zasilky odpovida cene uvedene. Takze to mohli kontrolovat tak ci tak.
Tento post nevyjadruje vice, nez me skromne nazory a zkusenosti.
Red Tornado aka Ruda Smrst