Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vubec nevim cim to je,ale ty listy rostou stale vic vzhuru.Dal jsem tam tu nadobu s perlitem jak doporucil Nakasi.Kdyby jeste mel nikdo nejake napady at napise,zatim cau...
uz jsem uplne bezmocnej ty kytky rostou porad stejne.Dal jsem je 10 cm od lampy,ale porad nic.Za chvili ty kytky budou vypadat ja nejaky kukly.
Prosim pomooooooooooc
nerikejte,ze tady neni nikdo kdo by mi mohl nejak pomoci.Jsem fakt dost zoufajej.Tohle mi kytky nikdy nedelaly a vubec nevim co s tim.Please help me....predem diky za vsechny rady.
Delaji to preto lebo jim je horko tot vse skus udelat do vnutra nejakej vetracek ale aby foukal na ne a uvidis ked budu mat cerstvi vzduch tak im to svetlo ze ho mas blisie nebude vadit a krasne sa otvoria a este diki tomu ventilatoriku ti zhroubnou stonky takze to budou pevne kyti tak CAO...RAGE