Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dirty SancheS :mal som tam Durban poisson,Holand´s hope a Pure power plant.Všetko bolo od Nirvany.s úrodou som vysoko spokojny ako s účinkami tak aj s výnosom.len škoda že mi to začalo dosť neskoro dozrievať(1-2 oktobrový týžden) a dosť toho poplesnivelo pretože tak týžden pred zberom u nas dosť pršalo.neviem či to bolo tymto studenym rokom alebo odrodou
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
haluzak: cipana dopana ta to nadhera!!! s tou plesnou si nebol sam vela ludom to poplesnivelo lebo prislo take blbe mokrochladne pocasie... prosimta nevypadlo ti z rastliniek nejake to semiacko? som z bj je tu dost drsne pocasie a tomu durbanu by sa snad mohlo darit inac k+ maj sa a napis ako to skuruje
el estudiante: jasne oplati sa hlavne to PPP stojí zato....
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
BOB MARLEY