Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » PLS: odpovede, ktore som nenasiel-nepochopil :(
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 17

Z vlastni zkusenosti doporucuju po puknuti seminka a ukazani cca 5 mm klicku Jiffy. To jsou kvetinace z raseliny, vypada to jako hnedosedy lisovany papirovy kvetinacek, prodavaji se jako plata po X kusech (ctvercovy) nebo kulaty zasunuty do sebe. Kupuju maly 5x5 cm, do nich Lignocel. Lignocel = kokosova slisovana briketa za asi 35 Kc. Namocis do vody a je to.

Pak dam ten kokos asi 3 cm pod uroven kvetinacku, do nej udelam diru a soupnu seminko klickem dolu tak, abych na to seminko videl. Jak roste, prihrnuju ho az se dostanu ke kraji a pak tu rostlinku pomoci spejle podpiram - pokud to vyzaduje.

Mlade kyti se nezalejvaji proudem vody!!! Klidne je totiz muzes prelit, to by docela odpovidalo tomu zezloutnuti, zvlast v kombinaci s mizernym vetranim. Ja jen 2x denne rosim pomoci rozprasovace (asi 50 Kc) tak, aby byl vrsek kvetinace promoklej. Nehnojit! Kvetinacky by nemely stat ve vode! Zvlast jestli pouzivas plastove kvetinace od jogurtu, ty jsou na nic.

Vyplati se koupit si za cca 80 Kc v baumaxu sklenicek, to to jede Ale opravdu si dej majzla na tu zalivku, obcas jsem takhle malou kytku zlomil a vzdycky se nejaka poskodila nadmernym zalitim.

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 20-11-2001 v 12:16 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

voda Příspěvek č. 18

na to zalivani, pokud to nechces delat cerpadlem (ktere se Ti tam asi nevleze, i s elektronikou a nadrzi), si sezen kapacku (infuziu), at tam do toho obcas kapka spadne - to musis vystelovat.
K tomu, kolik co zere: Zarovky a halogenky jsou na pytel, moc cerveny slozky=velky tenky 100nky a nic moc pomer svitivost/spotreba, uvazuj nad zarivkama (mala spotreba, ale svetla taky nic moc, na druhe strane tolik nehreji, je tady moc pekny vyzkumny thread, ) nebo sodik vybojka, fakt stoji za to. JInak vsechno zere tolik, kolik to ma napsany na stitku

[Edited by viridis on 20-11-2001 at 01:47 PM]

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 20-11-2001 v 12:19 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

hehe... vim presne, co se tvejm kytickam stalo.

stalo se mi totiz pred nejakou dobou to same. Vyklicila mi semena pod sporivkama, ja si koupil 150sodik a prdnul jsem ho nad kytky do skrine... No a vetrak? ten jsem si rikal, ze zaridim hned dalsi den, ale na kytky uz jsem chtel svitit, at neztracim cas... Pustil jsem to, privrel skrin (rikal jsem si, at se vetra) a sel cumet na bednu. asi za dve hodky se du podivat, jak rostou (-: a hle... nerostou. totiz, polozily se v kvetinaci a uz sem je zvednout neprinutil. Proste jsi je, podobne jako ja uvaril. Nebylo to zalejvanim. Protoze, kdyby byly preschle nedostatkem vody a ne teplem, tak je prave trocha vody zase zpruzi. Takova kytka se dokaze vzpamatovat. Nikoliv vsak kytka, kterou zavres na chvili do sauny, coz jsem udelal ja a udelal jsi to i ty.
a zalejvat staci bohate jednou denni. Ostatne, pozdeji se zalejva i mene casto. To si casem vychtytas... Ja osobne zalejvam kytky kazde rano... a jen obcas, kdy prijdu domu a hlina je prilis sucha nebo listy trochu svesene, tak dodam trochu vody...

tak at se ti dari...

Old Post 20-11-2001 v 14:07 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Walhalla: Marihuana neni pervitin, marihuana se nevari Tedy obvykle

K4U, zasmal jsem se

BTW - Tyhle chybce jsem se nastesti vyhnul, neb jsem mel od zacatku velkou skrin a poradnej vetrak

Peace

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 20-11-2001 v 16:25 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petes
Stálý Člen

Karma uživatele Petes - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Chlopi, takove kecy typu musis mit 2 vetraky v bedne. No nevim, v takove bedne jako mas ty to jde i bez toho. Mam uplne stejnou bednu a jednu kytku a uz je ve kvetu!! Zadny probleeem!!!!!!!!mam tam 37 stupnu a ta pryskirice s toho uplne tece. !!!!!!Kdyz to 2x za den vyvetras jak ja tak budes mit uspech samozrejme podle odrudy!

Old Post 30-11-2001 v 19:09 PM
Petes je offline   Profil uživatele Petes   Find more posts by Petes   Foto galerie člena Petes   Click here to Send Petes a Private Message   Add Petes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Karma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

TO MAXO: Vraj ten prodavač byl rovnako zhulený ako ty Hele, když nechceš dělat hydrophonii a nejseš s rostlinkou často, tak tam hoď samozavlažovací květník,, Je to hodně užitečná věcička,, rostlinka si prostě natáhne, kolik potřebuje,, Protože ta moje mrcha s kterou teď začínám mi pod 250W vypije přez 2l denně(v periodě slunce) Takže ji tak co 3-4 h dolívám vodu,, Ještě že přecházím na Hydro...
Nebo si ten samozavlažovák udělej sám,,, hoď na sebe dva květináče (tady na Grow. najdeš spoustu fotek) zajdi do Baumaxu pro zavlažovací knot a je to,,,
Jinak přeji s pěstěním hodně zdaru,,

Oscar
Enjoy joint

Old Post 01-12-2001 v 11:40 AM
Oscar111 je offline   Profil uživatele Oscar111   Find more posts by Oscar111   Foto galerie člena Oscar111   Click here to Send Oscar111 a Private Message   Add Oscar111 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Oscar111! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

K+ chlapci za rady

[Edited by Roman Dirda on 01-03-2002 at 11:05 AM]

Old Post 01-03-2002 v 10:02 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pakalolo
Stálý Člen

Karma uživatele pakalolo - 69% Pěstitelská

Lignocel v BA Příspěvek č. 24

Tiez som mal problemy zohnat v Blave Lignocel - nasiel som ho az v Carrefour-e medzi prislusenstvom pre skrecky a akvariove ryby. Jedna kocka - 650g stoji cca 50.sk SeeYa

SeeYa

Old Post 01-03-2002 v 19:21 PM
pakalolo je offline   Profil uživatele pakalolo   Find more posts by pakalolo   Foto galerie člena pakalolo   Click here to Send pakalolo a Private Message   Add pakalolo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás