Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po delsi dobe pridavam opet dalsi foto.. Toto jsou jeste starsi fotky z konce srpna. Zkusil sem lecbu sokem a prostrihal ji velkou cast listi jak je videt z 2. a 3. fotky a zacal trosku strikat Pitaminem
Jinak sme poradne nasssssrani!!!!! kamosovi se na zahradu vloupala corka, prostrihal si plot a seknul 2 nejzralejsi kytulky takze nasledovalo rychle sklizeni nezralych rostlin... Zustala jen jedna s malyma palickama a dve ve skleniku, ale i na tyto si ta svine dalsi tyden prisla Absolutne ho nechapu, takhle z toho nema uzitek vubec nikdo a jen potvrdil podminky jake u nas sou!!!!
Jinak sme poradne nasssssrani!!!!! kamosovi se na zahradu vloupala corka, prostrihal si plot a seknul 2 nejzralejsi kytulky takze nasledovalo rychle sklizeni nezralych rostlin... Zustala jen jedna s malyma palickama a dve ve skleniku, ale i na tyto si ta svine dalsi tyden prisla Absolutne ho nechapu, takhle z toho nema uzitek vubec nikdo a jen potvrdil podminky jake u nas sou!!!!
Foto č. 1: tuto velkou sme museli sklidit predcasne, v leve casti se krci mensi sestricka, kterou si ta svine odnesla temer bez palicek
Foto č. 2 a 3: Papaya ve skleniku, z ktere ta svine olamala asi 1/3 pac byla nastesti zapletena v pletivu, ale skoda je to maximalni ((((
pred tydnem sem dal posledni davku kurincu s vodou (k Pitaminu sem se uz bohuzel nedostal ) a ted uz jen semtam pristrihnu skarede listky a nejaky ten zastipek VIZ.posledni foto Kytulce se dari vyborne, uz se jen chodim divat jak bobtnaji palicky