Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Novacek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
toos
Stálý Člen

Karma uživatele toos - 69% PěstitelskáKarma uživatele toos - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Nazdár!
Sem zelenáč, tak vás všechny zdravím!
nevíte někdo jestli jde v profilu nastavit čeština? :-D
já anglicky moc nemusím...
sem za legalizaci týhle krásný zelený rostlinky!
Nevím proč by se mi stát měl smolit do toho co si doma pěstuju... a pak spotřebuju....?

Old Post 23-11-2005 v 16:39 PM
toos je offline   Profil uživatele toos   Find more posts by toos   Foto galerie člena toos   Click here to Send toos a Private Message   Add toos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele toos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dredik
Stálý Člen

Karma uživatele dredik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Jo, presne.At zije Nizozemi, tam to nehroti a problemy s tim nejsou.A co nejduležitější, tak z toho ma stat prachy, což je asi to jediny, vo co nasi republice jde.Bez uražky, vlado
A propos, vim, ze je to blba otazka, ale kde zjistim informace o chystanych protest-pochodech atd.?

komu se nelení, tomu se zelení

Old Post 23-11-2005 v 16:53 PM
dredik je offline   Profil uživatele dredik   Find more posts by dredik   Foto galerie člena dredik   Click here to Send dredik a Private Message   Add dredik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petrolín
Nový Člen

Karma uživatele Petrolín - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Jsem z Brna, je mi 28 let a nedávno jsem u kamarádky zkusil trávu ve vodní dýmce, ale ono to na mně vůbec nefungovalo. Je možné, že to na mě nepůsobí, nebo to byla nekvalitní tráva? Našel by se v Brně a okolí někdo, s kým bych se o tom mohl osobně poradit?

Old Post 28-11-2005 v 10:58 AM
Petrolín je offline   Profil uživatele Petrolín   Find more posts by Petrolín   Foto galerie člena Petrolín   Click here to Send Petrolín a Private Message   Add Petrolín to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freedom
Nový Člen

Karma uživatele Freedom - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Zdarec sem tu dnes nový ale nejsu tady poprve us dlouho sem chodim a prave dnes me napadlo zaregistrovat tak vas tady vsechny zdravím!

Old Post 28-11-2005 v 16:25 PM
Freedom je offline   Profil uživatele Freedom   Find more posts by Freedom   Foto galerie člena Freedom   Click here to Send Freedom a Private Message   Add Freedom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enesir
Stálý Člen

Karma uživatele enesir - 0% Pěstitelská

Pohodička nováček Příspěvek č. 21

Nazdar lidi, nic nevím a nic neznám, nechali by ste mi tady plýs pár informací o tom, kde bych vzal nějaké pěkné šlukovky......díky moc

Old Post 03-12-2005 v 09:41 AM
enesir je offline   Profil uživatele enesir   Find more posts by enesir   Foto galerie člena enesir   Click here to Send enesir a Private Message   Add enesir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dredik
Stálý Člen

Karma uživatele dredik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

To zalezi na vkusu. Zkus obehnout nejblizsi indiamarkety, tam ted uz vetsinoou sezenes hodne uzitecnejch veciPokud jsi z nakyho hafo mesta, nemel by to byt problem.

komu se nelení, tomu se zelení

Old Post 03-12-2005 v 18:16 PM
dredik je offline   Profil uživatele dredik   Find more posts by dredik   Foto galerie člena dredik   Click here to Send dredik a Private Message   Add dredik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enesir
Stálý Člen

Karma uživatele enesir - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

hej to tady tak normálně fuguje?tož to je supr....díky, kdybych něco potřeboval, ozvu sa, teda se

Old Post 03-12-2005 v 18:22 PM
enesir je offline   Profil uživatele enesir   Find more posts by enesir   Foto galerie člena enesir   Click here to Send enesir a Private Message   Add enesir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kačer
Stálý Člen

Karma uživatele Kačer - 62% Pěstitelská

Obecné Novej Příspěvek č. 24

Jsem tu novej.....tenhle web mě zaujal už před časem ale až teď jsem měl možnost se zaregistrovat..... pěstuju více méně z hecu... konzumuji... příležitostně.... Je to jenom o tom že jsem do své sbírky masožravých.. a jedovatých rostlin... chtěl přidat... taky něco nelegálního....samozřejmě že jsem pro legalizaci... ale říkám si že pak to nebude taková sranda.... nebude co kutit.......---.......Zdravim aď rostou...http://grower.cz/forum//forum/images/smilies/smokin.gif
smoker

Old Post 19-12-2005 v 20:29 PM
Kačer je offline   Profil uživatele Kačer   Find more posts by Kačer   Foto galerie člena Kačer   Click here to Send Kačer a Private Message   Add Kačer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

kacer - smilici fungujou jinak nez prez linky - jinak to se ti bude dobre doplnovat masozrave a mj ... nejaka masozravka by se mi taky ve skrini hodila

Old Post 20-12-2005 v 08:07 AM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ice_Man11
Nový Člen

Karma uživatele Ice_Man11 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Ahoj lidi sem tu novej a chtel bych vas timhle vsechny pozdravit O GROWERU mi rekla sestra a zacal sem tam chodit ale az nedavno sem se registroval.Grower sou hodne v pohode stranky a ty historky stoji za to

Old Post 10-01-2006 v 21:16 PM
Ice_Man11 je offline   Profil uživatele Ice_Man11   Find more posts by Ice_Man11   Foto galerie člena Ice_Man11   Click here to Send Ice_Man11 a Private Message   Add Ice_Man11 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ttthhhccc
Nový Člen

Karma uživatele ttthhhccc - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Old Post 18-01-2006 v 23:26 PM
ttthhhccc je offline   Profil uživatele ttthhhccc   Find more posts by ttthhhccc   Foto galerie člena ttthhhccc   Click here to Send ttthhhccc a Private Message   Add ttthhhccc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_Observer
Stálý Člen

Karma uživatele Stoned_Observer - 92% PěstitelskáKarma uživatele Stoned_Observer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Nazdar milovnici hulenia a pestovania!
Po 2 mesiacoch citania a preklikavania na grower.cz som sa rozhodol aj ja zaregistrovat.TAKZE SOM TU NOVY.
Prave rozbiehame 150 W HSC v chladnicke, zatial je to v ramci testovania a vychytavania chyb, ak sa podari budu aj foto.
Som rad, ze existuje takato stranka, strasne rad si ju preklikavam ...../zhuleny/.
Nasiel som tu vela info a dobrych rád, Len tak dalej....
Zatial.

Old Post 19-01-2006 v 09:58 AM
Stoned_Observer je offline   Profil uživatele Stoned_Observer   Find more posts by Stoned_Observer   Foto galerie člena Stoned_Observer   Click here to Send Stoned_Observer a Private Message   Add Stoned_Observer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sar
Stálý Člen

Karma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Zdravim vsechny, proctete to tu, pouzivejte FAQ, kdyz nekdo napise pouzivejte PM, tak pouzivejte PM coz je tam mala obalka pod kazdym prispevkem(pisete primo autorovi), prectete pravidla a vyrazte se sodikem do boje!!!

Život má ten smysl, který mu dáme.......Let´s GO!

R.I.P. PPP

Old Post 22-01-2006 v 08:27 AM
Sar je offline   Profil uživatele Sar   Find more posts by Sar   Foto galerie člena Sar   Click here to Send Sar a Private Message   Add Sar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Aáááá... bratr ve zbrani vítej

Old Post 23-01-2006 v 21:06 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-09-2019 - Nováček - 0 odpovědí
27-10-2018 - Nováček - 10 odpovědí
01-05-2017 - Nováček - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás