Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdár!
Sem zelenáč, tak vás všechny zdravím!
nevíte někdo jestli jde v profilu nastavit čeština? :-D
já anglicky moc nemusím...
sem za legalizaci týhle krásný zelený rostlinky!
Nevím proč by se mi stát měl smolit do toho co si doma pěstuju... a pak spotřebuju....?
Jo, presne.At zije Nizozemi, tam to nehroti a problemy s tim nejsou.A co nejduležitější, tak z toho ma stat prachy, což je asi to jediny, vo co nasi republice jde.Bez uražky, vlado
A propos, vim, ze je to blba otazka, ale kde zjistim informace o chystanych protest-pochodech atd.?
Jsem z Brna, je mi 28 let a nedávno jsem u kamarádky zkusil trávu ve vodní dýmce, ale ono to na mně vůbec nefungovalo. Je možné, že to na mě nepůsobí, nebo to byla nekvalitní tráva? Našel by se v Brně a okolí někdo, s kým bych se o tom mohl osobně poradit?
To zalezi na vkusu. Zkus obehnout nejblizsi indiamarkety, tam ted uz vetsinoou sezenes hodne uzitecnejch veciPokud jsi z nakyho hafo mesta, nemel by to byt problem.
Jsem tu novej.....tenhle web mě zaujal už před časem ale až teď jsem měl možnost se zaregistrovat..... pěstuju více méně z hecu... konzumuji... příležitostně.... Je to jenom o tom že jsem do své sbírky masožravých.. a jedovatých rostlin... chtěl přidat... taky něco nelegálního....samozřejmě že jsem pro legalizaci... ale říkám si že pak to nebude taková sranda.... nebude co kutit.......---.......Zdravim aď rostou...http://grower.cz/forum//forum/images/smilies/smokin.gif
smoker
kacer - smilici fungujou jinak nez prez linky - jinak to se ti bude dobre doplnovat masozrave a mj ... nejaka masozravka by se mi taky ve skrini hodila
Ahoj lidi sem tu novej a chtel bych vas timhle vsechny pozdravit O GROWERU mi rekla sestra a zacal sem tam chodit ale az nedavno sem se registroval.Grower sou hodne v pohode stranky a ty historky stoji za to
Nazdar milovnici hulenia a pestovania!
Po 2 mesiacoch citania a preklikavania na grower.cz som sa rozhodol aj ja zaregistrovat.TAKZE SOM TU NOVY.
Prave rozbiehame 150 W HSC v chladnicke, zatial je to v ramci testovania a vychytavania chyb, ak sa podari budu aj foto.
Som rad, ze existuje takato stranka, strasne rad si ju preklikavam ...../zhuleny/.
Nasiel som tu vela info a dobrych rád, Len tak dalej....
Zatial.
Zdravim vsechny, proctete to tu, pouzivejte FAQ, kdyz nekdo napise pouzivejte PM, tak pouzivejte PM coz je tam mala obalka pod kazdym prispevkem(pisete primo autorovi), prectete pravidla a vyrazte se sodikem do boje!!!