Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja to delam tak ze bud ty listy sushim v knizce a pak to hulim ze si to sroluju nasypu do toho normalni palo a mam to jak doutnik jenom z MJ a nebo to delam tak ze to nnormalne nasushim a pak to dam domixeru nebo mlejnku na kafe a bud z toho uudelam JOINT a nebo do takovy ty krakonosovy LULKY a nebo do nejaky s ohromnym kotlem a toje pak zuzo
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Původní příspěvek od yavar blow...hele chces rict ze oral z 13 listi a je vymalovano...a jsi pred tim nalacno?? je mi to divny protoze co jsem slysel bylo jich potreba vic. no faktem je ze asi zalezi na velikosti. nemuzu vyzkouset, protoze me vsechny listy uschnou na kytce driv nez je muzu ustrihnout .......
13 velkych zelenych asi rok a pol starej
no pokial viem brat mal aj tridsat a hovoril že to bol hukot.
mne to uz bohate staci lebo prvykrat som ju fajcil asi pred rokom a štrvrt.