Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Pozdrav z ROXY.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
manin
Stálý Člen

Karma uživatele manin - 0% PěstitelskáKarma uživatele manin - 0% PěstitelskáKarma uživatele manin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jojojoj to nerad slysim,byl jsem v Roxy jen jednou a musim rict, ze jsem se tam citil vyborne. Perfektne jsem si zatrsal a shodil asi 3Kg. Vyborny lidi, vsechno v pohodicce.Jsem jednoznacne pro nezavreni tohoto klubu. Moc rad bych tam jeste sel.

MaNiN

Old Post 26-03-2002 v 11:37 AM
manin je offline   Profil uživatele manin   Find more posts by manin   Foto galerie člena manin   Click here to Send manin a Private Message   Add manin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hany
Nový Člen

Karma uživatele hany - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Tak to je fakt bez debat!!!!!!
podle me je roxy jeden z nejstarsich klubiku v Praze, a myslim, ze za tech x let co funguje, dosahla urcite urovne (Zkratka lidi co v tom maj prsty si to dost dobre vychytali.). jemi skoro na b---í, dyz vidim co se u nas deje. myslite si ze by nekdo zavrel treba Chemistry of sound (nebo tak nejak)? zavreli bunkr, ted chtej poslat do totalni ilegality nas vsechny (vcetne babicek co si delaj konopny masitcky:-), a jeste chtej zavrit ROXInu?
buh s nami, a nepúrustrelny vesty pro ty co tahaj za ty hlavni nitky.

zdarek Amigos

hulení je metla lidstva, ale zametat se MUSÍ !!!!!!

Old Post 26-03-2002 v 20:05 PM
hany je offline   Profil uživatele hany   Find more posts by hany   Foto galerie člena hany   Click here to Send hany a Private Message   Add hany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Vyjádření Roxy k tomu měření: http://www.roxy.cz/novinky.html

Old Post 27-03-2002 v 09:48 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Jo, kdybyste chtěli podepsat petici je na adrese
http://www.linhartovanadace.cz/petice/petice.html

Old Post 27-03-2002 v 09:50 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Díky Maggie, už jsem zapetlicoval a prosím i ostatní Growery, Příspěvek č. 21

podpořme Roxy. Snaha o jeho zavření je součástí tlaku, který je na mladé a sociálně slabé vyvíjen naší necitlivou politickou reprezentací.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 27-03-2002 v 10:41 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warial
Stálý Člen

Karma uživatele warial - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Jasně jsem tam taky.Ale nenapsal jsem příjmení nevadí.

Old Post 27-03-2002 v 10:51 AM
warial je offline   Profil uživatele warial   Find more posts by warial   Foto galerie člena warial   Click here to Send warial a Private Message   Add warial to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

warial - tak to je docela naprd ...

Old Post 27-03-2002 v 11:07 AM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
C. Pistolero
Nový Člen

Karma uživatele C. Pistolero - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Unterschrift je tam...zavřou Roxy, Café, všechno a zase budeme radostně navštěvovat Okresní Kulturní Domy Železničářů...

C. Pistolero

Old Post 27-03-2002 v 11:13 AM
C. Pistolero je offline   Profil uživatele C. Pistolero   Find more posts by C. Pistolero   Foto galerie člena C. Pistolero   Click here to Send C. Pistolero a Private Message   Add C. Pistolero to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Wariale - když nenapíšeš příjmení, tak je to úplně na ho...

Old Post 27-03-2002 v 11:19 AM
CorWin
Stálý Člen

Karma uživatele CorWin - 25% Pěstitelská

Palec dolů ROXY Příspěvek č. 26

Takže kauza ROXY se stále vyhrocuje, podle internetového servru idnes.cz Roxy hrozí pokuty i zásahy policie!!
Více na: http://praha.idnes.cz/praha.asp?r=p...ha_ton&r2=praha

Old Post 27-03-2002 v 12:01 PM
CorWin je offline   Profil uživatele CorWin   Find more posts by CorWin   Foto galerie člena CorWin   Click here to Send CorWin a Private Message   Add CorWin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cpt. Pierre
Stálý Člen

Karma uživatele Cpt. Pierre - 72% PěstitelskáKarma uživatele Cpt. Pierre - 72% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 27

Sou to pičusové tam na radnici!Serou mě fuck moc!
A to chtěj zavřít všehcny podniky v Praze 1 plošně ve 22:00!To zase zkrachuje lidí!Do hajzlu s nima! Zase se vlk nažere a z kozy nezbude vůbec nic.

Why drink and drive when you can smoke and fly?

Cpt. Pierre

Old Post 27-03-2002 v 14:08 PM
Cpt. Pierre je offline   Profil uživatele Cpt. Pierre   Find more posts by Cpt. Pierre   Foto galerie člena Cpt. Pierre   Click here to Send Cpt. Pierre a Private Message   Add Cpt. Pierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ins
Stálý Člen

Karma uživatele ins - 84% PěstitelskáKarma uživatele ins - 84% Pěstitelská

Roxy 4 ever..... co vic rict? Příspěvek č. 28

Prijdte se podivat panove radni a nesedte furt na zadku a nebo aspon nerozhodujte o vecech, ktery Vam pod zadkem nevyrostly.
Ty 2 db o ktery roxy presahuje Vas prece k tak velkym rozhodnutim nevedly.
Kdyz Roxy zrusite vyrostou Vam pod zadkem trny, ktery Vas z tech fleku vypichaj
Stejne tak jako nam vyrostla jedna mala ceska Roxy!

ins

Old Post 27-03-2002 v 15:21 PM
ins je offline   Profil uživatele ins   Find more posts by ins   Foto galerie člena ins   Click here to Send ins a Private Message   Add ins to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadowlady
Stálý Člen

Karma uživatele Shadowlady - 0% PěstitelskáKarma uživatele Shadowlady - 0% Pěstitelská

Roxy, jsem s tebou! Příspěvek č. 29

Už se zase budu opakovat, ale díky Maggie, velice ráda jsem to podepsala. Doufejme, že situace se vyřeší, neboť 2 db jsou opravdu nesmyslný důvod a je v tom samozřejmě i něčí jiný úmysl. Lidi jsou prostě různý a bohužel takovejch převlečenejch sv.. je mezi námi dost.

A proto, kdo ještě nepodepsal, prosím, přečtěte si petici a podpořte je!!!

Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.

Old Post 28-03-2002 v 08:51 AM
Shadowlady je offline   Profil uživatele Shadowlady   Find more posts by Shadowlady   Foto galerie člena Shadowlady   Click here to Send Shadowlady a Private Message   Add Shadowlady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CorWin
Stálý Člen

Karma uživatele CorWin - 25% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 30

Takže situace kolem ROXY začíná zajímat stále více lidí, spor se stále poněkud vyostřuje a začli se podnikat také konkrétní kroky. Zástupci ROXY včera provedli návštěvu parlamentu za účelem podpory svého klubu a zviditelněním celé kauzy. Jak tato celá akce probíhala si můžete přečíst na http://www.techno.cz/misc/?id=1627
Na této adrese jsou uvedeny i odkazy na články v novinách související s touto kauzou.

I já jsem již podpořil ROXY svým podpisem tento klubík, na čtvrteční akci METRO.XY, která byla velice povedená! Ač jsem to neplánoval, vydržel jsem tam až do ranních hodin. Připojte taky svůj podpis na petici!

[Edited by CorWin on 28-03-2002 at 12:00 PM]

Old Post 28-03-2002 v 10:58 AM
CorWin je offline   Profil uživatele CorWin   Find more posts by CorWin   Foto galerie člena CorWin   Click here to Send CorWin a Private Message   Add CorWin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

ja sice v Roxi nikdy nebyl, ale drzim palec a taky jdu podepsat...

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 01-04-2002 v 19:43 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ins
Stálý Člen

Karma uživatele ins - 84% PěstitelskáKarma uživatele ins - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

tak si predstavte, ze jsem dnes v deniku METRO cetl kritiku na ROXY.
Nejaky p. Ondrej M. napsal, ze by se melo na dlouho zavrit ne kvuli hluku, ale proto ze se tam prodavaji DROGY. To je tak trochu narez tohle!!!!
Tak mu asi dame do drzky ne??
ins

ins

Old Post 09-04-2002 v 11:31 AM
ins je offline   Profil uživatele ins   Find more posts by ins   Foto galerie člena ins   Click here to Send ins a Private Message   Add ins to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
14-08-2016 - Pozor na zmrdy - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás