Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
me by zajimalo jak dlouho by tam vydrzely v tom kontaku?? nechete to nekdo vyskouset(urcite vite kam smeruji)
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
zdarte groweri,
letos mame na policku paradni kytky z origos semen,ale taky nesnesitelne moc komaru a hovad.vse je tam treba vykonavat rychle!pracuje se zpusobem,ze ignorujete houfy kousacich hmyzaku a nechate se zrat.nema smysl se ohanet.
chtel bych si z krasavic vzit rizky pro naslednou selekci.mate nejakou fintu,jak rychle a prehledne(nezamenitelne) uskladnit vice rezu pro nasledny presun?napadlo me popsat listy lihacem(doufam ze to nebude piplacka a nesmije/rozmaze se) a hodit to vse do zavarovacky s trochou vody,ale nevim co to s nima udela.zkusil to nekdo?nebo neco jineho,jednoducheho,rychleho?
dik za konstruktivni informace
Původní příspěvek od LUMBERJACK zdarte groweri,
letos mame na policku paradni kytky z origos semen,ale taky nesnesitelne moc komaru a hovad.vse je tam treba vykonavat rychle!pracuje se zpusobem,ze ignorujete houfy kousacich hmyzaku a nechate se zrat.nema smysl se ohanet.
chtel bych si z krasavic vzit rizky pro naslednou selekci.mate nejakou fintu,jak rychle a prehledne(nezamenitelne) uskladnit vice rezu pro nasledny presun?napadlo me popsat listy lihacem(doufam ze to nebude piplacka a nesmije/rozmaze se) a hodit to vse do zavarovacky s trochou vody,ale nevim co to s nima udela.zkusil to nekdo?nebo neco jineho,jednoducheho,rychleho?
dik za konstruktivni informace
Cau , sem ti to spojil tak si to tady můžes projit od začatku , jestli chces neco přenašet , budou ti stačit mikrotenovy pytliky a ty si jednotlivě popsat po modelech , do pytliku trochu vody s kořenákem a mělo by to nejakej transport vydržet , akorat dá pozor a nesednut si na to , o skladováni samotnem se více dozvíš tady, http://grower.cz/forum/showthread....56398#post56398 , Hlava
Idelani je krabice od piva. Jak se prodavaji ty " multi packy" treba 8-10 lahvacu v papirove bedynce. Dno vystlat igelitem, na nej polozit sadbovace s kostkamam a krabici zalepit/zavrit. Je to nenapadne a i transport v tom probiha relativne v poradku
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
řízky poštou prostě ne děti taky neposíláš na tábor zabalené v balíku
Ale zas at si kazdej dela co chce ale přijde mi to blbý .. to si radši dojedu nebo řeknu kamarádovi dám mu na benzín nebo tak ..
Původní příspěvek od Paranormal Grow Ja to valim takto, vetsinou to ma budouci majitel za 12hodin od odeslani...prezije 100%, krabici balim jeste od stretch folie kvuli smradu...
Vaty drzi v sadbovaci diky izolepe, ktera je mezi nima propletena...
Sadbovace zase drzi stahovaci el. paska ci dratek chyceny ke krabici....
touhle metodou jsem to taky posílal a mělo to fakt dobrý úspěch, akorát jsem používal o trochu menší krabici, podle velikosti řezů. Můžu jen doporučit. Úspěšnost přežití řezů bych tipnul na 85%. Posílal jsem to i v zimě a bylo to v pohodě. Rostliny jsou sice trochu v šoku, ale zásilky nejsou vystavovány moc mrazu a když to pošleš EMSkou tak to je fičák. Normálně bych to neposílal.