Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » nedostatky a problémy s bublerem HELP!!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
MANHUNTT
šestikoulař

Dotaz ---------------ASI VYŘEŠENO---------------- Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od hary
tak dnes jsem měřil PH enzymu a to je 7,51 takže nic drastického

čus draku

No nevim jestli hodnota Ph 7.51 "není drastická"ale co vim na 100%je to že kořínky začínají odumírat při hodnotě ph 8 .Tak že jsem si téměř 100%jistej že ten problém s kořínkama je kvůli tomu Ph.Skus ho srazit na Ph 5.50-5.80 pořádně to propláchni a uvidíš co to udělá.Hlavně nezapomeň že kyselina Dusičná se používá v růstu a na květ se používá kyselina Fosforečná.

Jinak ti držim palce brácho

Old Post 16-08-2005 v 20:20 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Manhuntte dvakrát měř a jednou řež v tvém případě by to bylo dvakrát čti jasně že kytkám nedávám roztok 7,51PH ale měřil jsem čistý enzym ten má 7,51PH víš vedly jsme přeci debatu pročpo přidání enzymu jde mně osobně PH tolik na horu

Old Post 16-08-2005 v 20:31 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 19

jasně už to vidím......................sorráč

Jsem pod vlivem SAGE

P.S.jinak jakej byl????

Old Post 16-08-2005 v 20:39 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fR3edom-X
Stálý Člen

Karma uživatele fR3edom-X - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

sorry že vám do toho lezu, ale taky používám bn-zym a když tam píšou, že ph se má snižovat kyselinou citronovou a snark říká, že by to nědělalo dobrotu tak potom se má namíchat enzym s kys. dusičnou v růstu a fosforečnou v květu... ?

Old Post 16-08-2005 v 20:42 PM
fR3edom-X je offline   Profil uživatele fR3edom-X   Find more posts by fR3edom-X   Foto galerie člena fR3edom-X   Click here to Send fR3edom-X a Private Message   Add fR3edom-X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 21

Můžeš tak nebo tak.Podle mně je to jedno,já osobně používám po celou dobu tyto kyseliny a jsem velice spokojenej viz foto.

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 16-08-2005 v 20:47 PM
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

jo taky si myslim že použít na květ dusičnou a naopak neni taková tragédie - koneckonců se tam toho leje pár milířů

Snark in the System

Old Post 17-08-2005 v 11:35 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

tak nevím když jdám enzym do roztoku tak snížit ph kys dus je zatraceně těžké máte stím také problémy je možné že ten enzym eliminuje učinost kys dus

Old Post 22-08-2005 v 13:32 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 24

Hmm to je divné,žádné problémy s úpravou Ph nemám,sice mi po nalití enzymu Ph taky létá jako splašené,ale normálně jde upravit na požadované hodnoty.Spíše si myslím že máš porouchanej Ph metr.

Old Post 22-08-2005 v 16:03 PM
snark
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

mmm tak to podle mě bude vodou

Snark in the System

Old Post 22-08-2005 v 17:13 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Pouzivam Ph- je to dobra vec ???
Pridava se to rybickam do vody...

Moje první úroda - ZHULENO

Moje metrová ještěrka

Ono je to vždycky do značné míry o vás.Najděte si v živote to co sami chcete..

Old Post 04-09-2005 v 12:20 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalas
Stálý Člen

Karma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Ja sem Ph- pouzival taky a nemam stim dobry zkusenosti.
Po aplikovani Ph- se me zacala tvorit pena a Ph kurevsky litalo,
tak sem se na Ph- vysral a davam kyselinu citronovou.
Je to o neco lepsi ale neni to vono, zitra jedu pro kyselinu dusicnou a jestli se to nespravi tak uz nevim(myslim kolisani Ph)

Chronic, Mazar-bubler, 400W-Sklizeno
PwP-bubler,400W--Sklizeno
JH, PoG - Bubler, 400W-Sklizeno
Zabezpečení pěstírny aneb využití mob tel.

Old Post 04-09-2005 v 12:39 PM
dalas je offline   Profil uživatele dalas   Find more posts by dalas   Foto galerie člena dalas   Click here to Send dalas a Private Message   Add dalas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 28

Moc prispevku sem si necetl, ale kdys sem jel hydro ja, tak sem mel stejne vykonej vzduchovak na si 6x 5l..takze vzduckem to neni

Old Post 03-10-2005 v 18:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

smooth - to neni dobrá věc
bambule - přesně tak - jestli někomu plavou v roztoku kořeny a nevymění ho tak je jarmil

Snark in the System

Old Post 04-10-2005 v 02:24 AM
MrDude
Stálý Člen

Karma uživatele MrDude - 90% PěstitelskáKarma uživatele MrDude - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Pořád čtu GROWER a nikdo se nedokáže sjednotit kolik dávat do bubleru hnojiv (konkrétně AH)
někdo píše 33 procent
někde sem zase čet že 100 procent
a někdy se může dát klidně i 200 procent na květ
já dával 100 procent a kytky přežily ale rád bych věděl jak to teda má správně bejt ???

600W WhiteW + BlueB + White Russian

Old Post 31-10-2005 v 14:37 PM
MrDude je offline   Profil uživatele MrDude   Find more posts by MrDude   Foto galerie člena MrDude   Click here to Send MrDude a Private Message   Add MrDude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kauik
Stálý Člen

Karma uživatele kauik - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

jo to bych taky rád věděl začal sem an třetinový koncetraci protoze všici píšou jak se to hned přehnojí no a za 7 dní sou kytky zkleslé viz bubleři všech zemí pomahejme si.. no tak ted sem je nakouril skoro plnou davkou tak se uvidi je to v prdeli kdyz nemas ten EC metr...'

Old Post 13-03-2010 v 09:44 AM
kauik je offline   Profil uživatele kauik   Find more posts by kauik   Foto galerie člena kauik   Click here to Send kauik a Private Message   Add kauik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás