Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od hary tak dnes jsem měřil PH enzymu a to je 7,51 takže nic drastického
čus draku
No nevim jestli hodnota Ph 7.51 "není drastická"ale co vim na 100%je to že kořínky začínají odumírat při hodnotě ph 8 .Tak že jsem si téměř 100%jistej že ten problém s kořínkama je kvůli tomu Ph.Skus ho srazit na Ph 5.50-5.80 pořádně to propláchni a uvidíš co to udělá.Hlavně nezapomeň že kyselina Dusičná se používá v růstu a na květ se používá kyselina Fosforečná.
Manhuntte dvakrát měř a jednou řež v tvém případě by to bylo dvakrát čti jasně že kytkám nedávám roztok 7,51PH ale měřil jsem čistý enzym ten má 7,51PH víš vedly jsme přeci debatu pročpo přidání enzymu jde mně osobně PH tolik na horu
sorry že vám do toho lezu, ale taky používám bn-zym a když tam píšou, že ph se má snižovat kyselinou citronovou a snark říká, že by to nědělalo dobrotu tak potom se má namíchat enzym s kys. dusičnou v růstu a fosforečnou v květu... ?
Hmm to je divné,žádné problémy s úpravou Ph nemám,sice mi po nalití enzymu Ph taky létá jako splašené,ale normálně jde upravit na požadované hodnoty.Spíše si myslím že máš porouchanej Ph metr.
Ja sem Ph- pouzival taky a nemam stim dobry zkusenosti.
Po aplikovani Ph- se me zacala tvorit pena a Ph kurevsky litalo,
tak sem se na Ph- vysral a davam kyselinu citronovou.
Je to o neco lepsi ale neni to vono, zitra jedu pro kyselinu dusicnou a jestli se to nespravi tak uz nevim(myslim kolisani Ph)
Pořád čtu GROWER a nikdo se nedokáže sjednotit kolik dávat do bubleru hnojiv (konkrétně AH)
někdo píše 33 procent
někde sem zase čet že 100 procent
a někdy se může dát klidně i 200 procent na květ
já dával 100 procent a kytky přežily ale rád bych věděl jak to teda má správně bejt ???
jo to bych taky rád věděl začal sem an třetinový koncetraci protoze všici píšou jak se to hned přehnojí no a za 7 dní sou kytky zkleslé viz bubleři všech zemí pomahejme si.. no tak ted sem je nakouril skoro plnou davkou tak se uvidi je to v prdeli kdyz nemas ten EC metr...'