Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Also, those who list their seeds for auction with Seedbay need not worry. Every package that leaves Seedbay will contain a freebie .....asi ano ..ta vdova su len 4 semena , tovieš, včera to šlo ohne problema . nechcem zasrať tred nefungujucimi čiarami....ešte skusim
tak jsem jim psal na SeedBay, jestli musím platit pokaždý poštovný na aukci a odepsali mi, že 1 - 4 aukce stačí zaplatit jednou, teda 5$ takže je to v cajku
2cibin: no ja sepsal komplet objednavku ale na konci me to nebo nekdo nejak nepustil dal takze sem si to objednal ale nic vic nevim aji cislo uctu sem si shanel bokem o 2h pozdeji
zadny mejl od nich neprisel
a to uz tam mam 2 objednavky
zkousel jsem jim i napsat ale taky bez reakce
mno zadne cislo neexistuje
u konta se prej vzdy uvadi jmeno vlastnika uctu
a pres western union se clovak podepisuje jako odesilatel
nejsem sice nejchytrejsi ale casem na to prijdu
to je vsetko v poho ale ako si objednam seminka na slovensko ked vsade je uvedene len cesko aka sanca je ze to pride na slovensko?
ak poznate niaku linku niaky skuseni sk pestovatelia ktora sa vam oplatila tak pls porate aby sme na sk nezili ako v dobe kamenej dik