Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
psyloelfe,
no jasně, pod čtyřstovku řekněme dva "bush style". Když tam dáš tři, můžeš zkrátit vegetační fázi, protože dříve pokryješ tu plochu.
Butchi,
těma truhlíkama myslíš ty aktivní s drip systémem do rockwoolu? Myslím, že s výsledky bubbleru se to nemůže rovnat. Co se týče lamp, tak mít takovou velkou místnost, přemýšlel bych třeba o třech 1000W a osmi bubblerech "monster bush style". To se ještě dá zvládnout bez velkých potíží. Rozhodně s tím bude míň práce než s truhlíkama. Každopádně to bude už velkopěstírna. Podobně jako ten obrázek nahoře.
Teabooster,
jak jedeš hydro ty? Proč ti připadá bubbler spíš na matky?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
připadá mi na matky nejvýhodnější,ale do velký pěstírny to určitě nebude špatný,je to pro mě nový,ještě jsem se k tomu nedostal.Měl bych to taky někde vyzkoušet.
Jinak hydro jsem si jel různě od hrůzy až po docela pohodu.
Začínal jsem s namíchanejma fakt sračkama co možná po 14ti dnech hnilo.To tu ještě nebylo nic k sehnání ani žádný info.
Je to tak rok a půl zpátky.Pak jsem se dostal ke klasice.
Truhliky metrovy z rohožema na drip system.
Spokojenost?nic moc,ale rozdíl to stejně byl.Je tam ale hroznej problém,že ty kytky jsou tam na stálo.A to mě prudilo nejvíc.
Ted si jedu sice pořád drip system,ale mam v těch truhlikách
tři čtyřlitrový květníky naplněný kokosem napojeny normálně na kapilary.Když potřebuju něco přemístit,klidně můžu.
Taky mam za sebou jednu sklizen na EB stolu,ale taky to neni přesně podle mych představ.Je tam pak okolo pár starostí,který já si chci ušetřit.
Nejpohodlnější z toho co jsem zkoušel jsou asi nakonec ty květníky,ale jenom protože předělat to na to už neni moc práce.Jinak od začátku kdybych si měl něco rozjet.......
zkusil bych si vymyslet co nejpohodlnější Bubblery.
Může to byt pohoda právě do velkych pěstíren.Nic jednotlivýho jako ty kapiláry.Ty jsou při 100 kusech fakt ny pytel.Někde něco neteče a ty to možná ani nevíš.
Nic moc chce to všechno asi vyzkoušet a najít si co každýmu vyhovuje.
Zdravim všechny boobleristy
Bavme se o tom kolik 25ti litrovejch booblerů s velikejma kytkama se da dat pod jednu 1000w lampu.
Cetl jsem zde ze na 8 boobleru je treba 3000w.To napsal Carlos
To se mi zdá fakt hodně, to mi vyrve hodiny ze zdi.
Potom o par řádku níž rika Carlos ze na 8 boobleru staci 1000w . Fakt nevim co si myslet. Mam docela solidní mistnost
a hledam metodu jak ji co nejlip využít.
Nevšiml sem si, že bych si někde protiřečil. Všechno záleží na tom, jak dlouhá bude vegetační fáze. Pokud tak měsíc a výška kytek 1,5 až 2 metry, je to styl Monster Bush.
Touhle metodou bych dal dva maximálně tři bubblery pod 1000W HPS. Pokud máš k dispozici ještě větší prostor, využil bych buď pojezd (light rail) a nebo "sun circle" a to 2x HPSku a jednu MH. Hodnoty podle toho, jaká je plocha. Samozřejmě platí pravidlo aspoň 40 Wattů na čtvereční stopu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Dobre jedna se teda o delku vegetacni faze??
Mam dojem ze jsem zde nekde cetl o tom radiusu to je to kolik lampa prosviti cm skrz kytku?? Kolik prosviti 400w a 1000w .
Zda se mi tri booblery dost malo na 1000W Ale jestli z toho budou tak ovy hovada tak to beru . Kolik je z toho vynos z tech trech kytek?
Zdravím...
Mám dotaz na tebe Carlosi,vidím ,že jsi zkušený bubblerman.Tak potřebuju radu.Chci rozjet poprvé bubler.Mám grow box 1x1x2 m
osvětlení 400w.Stínidlo adjust.Kolik bych měl mít bubblerů o jakém objemu,když bych chtěl pěstovat spíše do šířky než monster buš do výšky a kolik květin v jednom bubleru?A jaké se ti osvědčily nejlepší hnojky do bubbleru? Dík za radu...