Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Rozdíly hydro x klasika
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Příspěvek č. 17

psyloelfe,
no jasně, pod čtyřstovku řekněme dva "bush style". Když tam dáš tři, můžeš zkrátit vegetační fázi, protože dříve pokryješ tu plochu.

Butchi,
těma truhlíkama myslíš ty aktivní s drip systémem do rockwoolu? Myslím, že s výsledky bubbleru se to nemůže rovnat. Co se týče lamp, tak mít takovou velkou místnost, přemýšlel bych třeba o třech 1000W a osmi bubblerech "monster bush style". To se ještě dá zvládnout bez velkých potíží. Rozhodně s tím bude míň práce než s truhlíkama. Každopádně to bude už velkopěstírna. Podobně jako ten obrázek nahoře.

Teabooster,
jak jedeš hydro ty? Proč ti připadá bubbler spíš na matky?

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 21-01-2001 v 15:56 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teabooster
Grower Team

Karma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

připadá mi na matky nejvýhodnější,ale do velký pěstírny to určitě nebude špatný,je to pro mě nový,ještě jsem se k tomu nedostal.Měl bych to taky někde vyzkoušet.
Jinak hydro jsem si jel různě od hrůzy až po docela pohodu.
Začínal jsem s namíchanejma fakt sračkama co možná po 14ti dnech hnilo.To tu ještě nebylo nic k sehnání ani žádný info.
Je to tak rok a půl zpátky.Pak jsem se dostal ke klasice.
Truhliky metrovy z rohožema na drip system.
Spokojenost?nic moc,ale rozdíl to stejně byl.Je tam ale hroznej problém,že ty kytky jsou tam na stálo.A to mě prudilo nejvíc.
Ted si jedu sice pořád drip system,ale mam v těch truhlikách
tři čtyřlitrový květníky naplněný kokosem napojeny normálně na kapilary.Když potřebuju něco přemístit,klidně můžu.
Taky mam za sebou jednu sklizen na EB stolu,ale taky to neni přesně podle mych představ.Je tam pak okolo pár starostí,který já si chci ušetřit.
Nejpohodlnější z toho co jsem zkoušel jsou asi nakonec ty květníky,ale jenom protože předělat to na to už neni moc práce.Jinak od začátku kdybych si měl něco rozjet.......
zkusil bych si vymyslet co nejpohodlnější Bubblery.
Může to byt pohoda právě do velkych pěstíren.Nic jednotlivýho jako ty kapiláry.Ty jsou při 100 kusech fakt ny pytel.Někde něco neteče a ty to možná ani nevíš.
Nic moc chce to všechno asi vyzkoušet a najít si co každýmu vyhovuje.

Old Post 21-01-2001 v 18:06 PM
teabooster je offline   Profil uživatele teabooster   Find more posts by teabooster   Foto galerie člena teabooster   Click here to Send teabooster a Private Message   Add teabooster to your buddy list     Navštiv homepage uživatele teabooster! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skypik
Nový Člen

Karma uživatele skypik - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Zdravim všechny boobleristy
Bavme se o tom kolik 25ti litrovejch booblerů s velikejma kytkama se da dat pod jednu 1000w lampu.
Cetl jsem zde ze na 8 boobleru je treba 3000w.To napsal Carlos
To se mi zdá fakt hodně, to mi vyrve hodiny ze zdi.
Potom o par řádku níž rika Carlos ze na 8 boobleru staci 1000w . Fakt nevim co si myslet. Mam docela solidní mistnost
a hledam metodu jak ji co nejlip využít.

Old Post 25-01-2001 v 19:28 PM
skypik je offline   Profil uživatele skypik   Find more posts by skypik   Foto galerie člena skypik   Click here to Send skypik a Private Message   Add skypik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos
at the edge of the future

Team Member: ADMIN

Monster Bush Příspěvek č. 20

Nevšiml sem si, že bych si někde protiřečil. Všechno záleží na tom, jak dlouhá bude vegetační fáze. Pokud tak měsíc a výška kytek 1,5 až 2 metry, je to styl Monster Bush.

Touhle metodou bych dal dva maximálně tři bubblery pod 1000W HPS. Pokud máš k dispozici ještě větší prostor, využil bych buď pojezd (light rail) a nebo "sun circle" a to 2x HPSku a jednu MH. Hodnoty podle toho, jaká je plocha. Samozřejmě platí pravidlo aspoň 40 Wattů na čtvereční stopu.

"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic
Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy

Old Post 25-01-2001 v 19:34 PM
carlos je offline   Profil uživatele carlos   Find more posts by carlos   Foto galerie člena carlos   Click here to Send carlos a Private Message   Add carlos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skypik
Nový Člen

Karma uživatele skypik - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Dobre jedna se teda o delku vegetacni faze??
Mam dojem ze jsem zde nekde cetl o tom radiusu to je to kolik lampa prosviti cm skrz kytku?? Kolik prosviti 400w a 1000w .
Zda se mi tri booblery dost malo na 1000W Ale jestli z toho budou tak ovy hovada tak to beru . Kolik je z toho vynos z tech trech kytek?

Old Post 25-01-2001 v 20:06 PM
skypik je offline   Profil uživatele skypik   Find more posts by skypik   Foto galerie člena skypik   Click here to Send skypik a Private Message   Add skypik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lump
VčeLaŘ

Karma uživatele Lump - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lump - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lump - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lump - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lump - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Zdravím...
Mám dotaz na tebe Carlosi,vidím ,že jsi zkušený bubblerman.Tak potřebuju radu.Chci rozjet poprvé bubler.Mám grow box 1x1x2 m
osvětlení 400w.Stínidlo adjust.Kolik bych měl mít bubblerů o jakém objemu,když bych chtěl pěstovat spíše do šířky než monster buš do výšky a kolik květin v jednom bubleru?A jaké se ti osvědčily nejlepší hnojky do bubbleru? Dík za radu...

Včelaření na groweru aneb pomáhejme přírodě

Trainwreck 400w hlína

Old Post 13-01-2010 v 22:45 PM
Lump je offline   Profil uživatele Lump   Find more posts by Lump   Foto galerie člena Lump   Click here to Send Lump a Private Message   Add Lump to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Green ROX
Stálý Člen

Karma uživatele Green ROX - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

a jak to vypada s kvalitou je lepsi substrat nebo hydro nebo to vyjde na stejno

Old Post 13-04-2010 v 20:15 PM
Green ROX je offline   Profil uživatele Green ROX   Find more posts by Green ROX   Foto galerie člena Green ROX   Click here to Send Green ROX a Private Message   Add Green ROX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás