Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele a nemate nekdo k tomu filmu aspon naky jiny titulky, bo treba jen nacasovani..??? Rozumim skoro fsemu ale, neco malo mi unikalo. Ale je fakt ze ten tipek mluvi docela srozumitelne, kdybych si to stopoval a poustel pomalu tak to davam fklidu.. ale sabtajtls by to chtelo..
gyzm0 bolo tam asi 450 riadkov , asi 300 som spravil , z nich asi 20som nechal na knora nech tvorí, neviem či je online,knor by spravil prvych asi 130 a musi skpntrolovať aj moje , ja som ten film hodil do obehu asi pred 3 mesiacmi a povedal som ,že to preložiť viem ale neviem spraviť funkčné titulky a nemám ani stranku ako knor1234156789...tak klud,su ludia ktorry chodia do prace, pracuju,........ a netuju len vo volnom čase....gyzm0 prečo nevieš po madarsky .....
A nemáte někdo k tomu filmu anglický titulky ?? Sakra je to film v angličtině a titulky v angličtině opravdu existují.. Ten film je normálně na DVD s titulkama, bohužel sem je nikde na netu nenašel a to sem je hledal kotel důkladně a ani p**u tak 75% toho přeložím naklid ale sou jistý věci který fakt nedávám páč něco mu rozumět nejde... A na ty vaše slovenský titulky sice čekám ale počítám že to bude ještě půl roku než se bude schopní domluvil..takže .. english subtles wanted
wad naserem sa a tych prvych 130 spravím ťiež , ja som mu to ešte vtedy poslal a neozýva sa ...možná je na dovolenke ...dobre ...dnes nie , mal som tu kamoša a dali sme 2 flaše vína ,to mi neublíži , ale nemám tvorivú náladu, zabere mi to asi den, radšej 2 , aby som prebehol aj diakritiku ...napíš mi pm adresu a ja ti to pošlem , ináč je to v pohode , nebude to treba dalej prekladať do češtiny, ak mi rozumieš čo teraz píšem
buba.sparxxx film sa ti bude páčiť , nemáš tam žiadnu malu skrinku , ale aj tak to vela vecí objasní..
.kvesčn :ja to prekladáam z tých madarských titulkov , knor tvrdil , že mu to beží normálne vo filme v bs plejeri , ten teraz nemám ,ale je to otázka asi 5 minut...ale ako to mám hodiť do filmu ...pravý klik a čo dalej , nejde to ako nejaky patch , že sa to tam nanominuje, crackovať viem ale nechce sa mi stým srať ...2 mesačne aj tak musím reinštalovať komp lebo si ho zasieram s programami z http://www.phazeddl.com/....takže rychli návod prosím , ak chcete mať titulky
2 jaman: ja nie som knor ale KoRn!!! takze tak!preto som sa neozyval lebo pracujem a nemal som ani kus casu! a v sobotu idem na pepsi szigetsi kuknut konecne KoRn!!! takze neviem ako to mi to vyda.
knor1234156789...tak klud,su ludia ktorry chodia do prace, pracuju,..tu som to povedal jasne , prepáč nekopíroval som meno korn24 sorry , jol van fiam ?, ludia su tu nadržaní na language seru tak im to už pichnime...pepsi sziget ....naposledy som tam bol na Fejt nou mo ...uži si to