Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau chlape nevim jak davas periodu na ten rust 16/8 tak to tady asi nikdo nejede vsici davaj 18/6 myslym si ze je to nejlepsi pro rust a pak na kvet tech 12/12 (to mas dobre) Ale jinac je mi to jedno at si kazdy jede podle sveho.Jinak pestu zdr
Ludia,poradte prosim.mam 10w ziarivku + obycajna 60w ziarovka.miniskrinka 60*60*60.Da sa z toho nieco vykoumat?ta 10w ziarivka je vraj neon,neviem,nepoznam to. HELP
Původní příspěvek od Trekon Ludia,poradte prosim.mam 10w ziarivku + obycajna 60w ziarovka.miniskrinka 60*60*60.Da sa z toho nieco vykoumat?ta 10w ziarivka je vraj neon,neviem,nepoznam to. HELP
Určite nie obyč. 60W žiarovku,na to zabudni.Veľa tepla a skoro žiadne svetlo.A aj tá 10W je slabá.Keď už chceš aspoň čosi,tak buď 70W sodík,alebo minimálne 2x25-27W úsporky warmwhite.Ja mám menšie rozmery a mám tam 2x20w+2x25W warmwhite.
A tie 25W warmwhite sa dajú kúpiť tak okolo 100Sk/kus.