Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
update fotiek :
foto1: tuto k2 mam v skrini prepnutu na 12/12 a cakam a cakam uz asi 4 dni
foto2,3: k2 z ktorej bude matka cakam na rockwool aby som sa mohol pustit d odrezkov
foto4: este jedna mala k2 len tak pre radost
fotecky su krasne....bude z teba nieco:-))...ale..rastlinky vyzeraju ako by si ich moc ostrihal a su take biedne ako deti z Rwandy:-))sak im daj nejaku kuru a papat:-)))
viem viem mal som velke problemi s teplotou a nedostatkom vlhkosti pocas rastu teraz uz intenzivne planujem vylepsujem atd tuto urodku chcem dokoncit a dalsia dufam bude lepsia ... ucim sa za pochodu... ale aj tak dik maj sa...
Původní příspěvek od kvasimodo tak jasne ze nie v potravinach
tak ked ti je jasne ze nie v potravinach na co sa ma pytas kde som ju kupil ...
a uz sa presne nepamatam nako okolo 900 alebo 1000,- vsetko komplet
ps: ak nieco chces pis radsej pm zbytocne mi pises take veci do threadu pis len ak sa chces vyjadrit k tomu o com ten thread je ... dik nech sa ti dari a este raz ak nieco podobne potrebujes pis pm...
zdar, podle toho co píšeš, vypínáš na noc větráky v boxu. Doporučuju cirkulaci čerstvého vzduchu ve skříni zachovat. Kytky v noci sice spěj ale mrtvé nejsou ...
syncro: dik kamos zajtra kupim este jeden adapter ,predlzovacku a spravim aby sa aspn 2 nrtylatori stale tocili ... mas pravdu ... prihadzujem este jedno moje makro kt. sa mi dost paci