Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A ještě mi to stjně nedá takže fotka kořínků KCčka co už je v hlíně, dále nějaký ty vrchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůlky a ta posledni tu sem si dal na plochu - je tam paradni jak ten blizsi vrchol je rozmazanej a ten zadni ostrej tak nejak me to uneslo (i kdyz mozna to bude tim bongem )
ja jenom jak to budes valčit s tim skrogem, jestli tu kytku co je v tom hydru? Nebo tu druhou ?Prave u te v hline se mi to zda tak pozde uz maji hodne welky odnoze na ohybani.Sem zkousel ohybat v hydru hodne brzy a vyplatilo se zkusim foto z vlastni zkusenosti: na foto je Mazar od Dutch Passio asi 85 gramu such. Skoda ze tam nebyly kytky 2 byl by to "myslim na 250 son-t slusnej vynos
zase se ozývam. ten chronik v bublu roste skoro pred ocima z toho mam fakt radost
vsechny kytky sou zase zaštíplý tkaže chronik na dvou místech poprvé, KCčko taky ale to to leda tak zbrzdí a nic víc :/ a moje velká slečna - tu sem jen tak pokusně zaštípl asi na 3 vrcholech z 19