Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máš to hezké, ale Sorry chlape, příjde Mi to jako by jsi na tom chtěl vyvařit Několik kilogramů toho dobrýho svinstva. Tolik řísků§ "plně zbytečný.. jinak hodně štěstí a at dobře dozraješ!
dnes jsem zase zalíval a přestává mě to bavit špatný přístup do zadních částí), tak jsem se rozhodl pro nějakej drip systém. V hornbachu mě zaujal Gardena System Micro-Drip.
Tak se jdu na to zítra podívat přímo do Gardeny, kolik to stojí a tak podobně. Zaujalo mě přímo tohle:
páči sa mi to,ako si s tým spokojný? myslís,že sa tam dá nadstaviť napríklad to,aby to dávkovalo každých desť hodín po deci do jedného kvetináča?a ako sa potom narába s hnojkami?
dekl tam mám, ale to vzduchování tam zkusím taky dodat. k čemu to bude lepší? kolik tak ty kyti potřebujou vody denně? teď jsou 27 v dni na květu. v jednom květníku jsou dvě
G
prehliadol:-)) 9 litrová nádrž. to čo má pod kvetináčmi som včera videl v klasických stavebninách,ked som si bol kupovať perlit (1l-1.8sk) čiže rozdiel od záhradkárstva,kde stojí 1l až 11 sk!!!
Bylo to jednoduchý jako lego..........
Něco mají i v Hornbachu, nevím jestli přímo temto komplet, ale díly jsem tam viděl. Tam mě to nějak navedlo.
Pod kytkama je si myslím protiradonová izolace nebo něco takovýho. Já to koupil za velmi drahp v growshopu, ale v Hornbachu to mají taky a v různých šířkácObsah jak píše Lubo 9litru
Je tam trasformátor( nebo něco takovýho) co to spíná jednou denně) a dává to 15, 30 nebo 60 ml na květináč za 1min.