Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Sog 400w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
dritte
Stálý Člen

Karma uživatele dritte - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Máš to hezké, ale Sorry chlape, příjde Mi to jako by jsi na tom chtěl vyvařit Několik kilogramů toho dobrýho svinstva. Tolik řísků§ "plně zbytečný.. jinak hodně štěstí a at dobře dozraješ!

Old Post 10-07-2005 v 19:38 PM
dritte je offline   Profil uživatele dritte   Find more posts by dritte   Foto galerie člena dritte   Click here to Send dritte a Private Message   Add dritte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lampiao
cangaceiro

Karma uživatele lampiao - 91% PěstitelskáKarma uživatele lampiao - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

to dritte

??????

to benoa

sorry za zasirani, musel jsem...

in the name of god not one more dead!!

Lampiao`s NFT, 600W

Old Post 10-07-2005 v 21:15 PM
lampiao je offline   Profil uživatele lampiao   Find more posts by lampiao   Foto galerie člena lampiao   Click here to Send lampiao a Private Message   Add lampiao to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benoa
Stálý Člen

Karma uživatele benoa - 93% PěstitelskáKarma uživatele benoa - 93% PěstitelskáKarma uživatele benoa - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

to dritte: jsi trochu dost vedle. Zkus kouknout co je SoG. Počet řízku mě tedy vůbec netrápí.

Old Post 10-07-2005 v 21:38 PM
benoa je offline   Profil uživatele benoa   Find more posts by benoa   Foto galerie člena benoa   Click here to Send benoa a Private Message   Add benoa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jinak doporucuji jeste nejak vychytat to vetrani protoze 30 stupnu je MOC.....at se dari.myslim zeby tomu pomohl nejaky aktivni pritah...

Old Post 11-07-2005 v 12:13 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benoa
Stálý Člen

Karma uživatele benoa - 93% PěstitelskáKarma uživatele benoa - 93% PěstitelskáKarma uživatele benoa - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

dnes jsem zase zalíval a přestává mě to bavit špatný přístup do zadních částí), tak jsem se rozhodl pro nějakej drip systém. V hornbachu mě zaujal Gardena System Micro-Drip.
Tak se jdu na to zítra podívat přímo do Gardeny, kolik to stojí a tak podobně. Zaujalo mě přímo tohle:

Old Post 13-07-2005 v 19:35 PM
benoa je offline   Profil uživatele benoa   Find more posts by benoa   Foto galerie člena benoa   Click here to Send benoa a Private Message   Add benoa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dritte
Stálý Člen

Karma uživatele dritte - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Vím, vím neboj.... Jenom jsem se chtěl optat..

Old Post 14-07-2005 v 13:16 PM
dritte je offline   Profil uživatele dritte   Find more posts by dritte   Foto galerie člena dritte   Click here to Send dritte a Private Message   Add dritte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Tak jsem si dnes pořídil toto zalévání: Gardena System Micro-Drip pro až 36 květináčů. cena 2400,-

Old Post 14-07-2005 v 14:57 PM
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

a tady nějaké foto po nainstalování

Old Post 14-07-2005 v 14:59 PM
lubo
Stálý Člen

Karma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

páči sa mi to,ako si s tým spokojný? myslís,že sa tam dá nadstaviť napríklad to,aby to dávkovalo každých desť hodín po deci do jedného kvetináča?a ako sa potom narába s hnojkami?

Old Post 14-07-2005 v 19:04 PM
lubo je offline   Profil uživatele lubo   Find more posts by lubo   Foto galerie člena lubo   Click here to Send lubo a Private Message   Add lubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

dekl tam mám, ale to vzduchování tam zkusím taky dodat. k čemu to bude lepší? kolik tak ty kyti potřebujou vody denně? teď jsou 27 v dni na květu. v jednom květníku jsou dvě

Old Post 14-07-2005 v 19:20 PM
G:D
Nový Člen

Karma uživatele G:D - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

.

Naposledy upravil G:D 22-02-2013 v 23:13 PM

Old Post 14-07-2005 v 20:42 PM
G:D je offline   Profil uživatele G:D   Find more posts by G:D   Foto galerie člena G:D   Click here to Send G:D a Private Message   Add G:D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele G:D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubo
Stálý Člen

Karma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

G
prehliadol:-)) 9 litrová nádrž. to čo má pod kvetináčmi som včera videl v klasických stavebninách,ked som si bol kupovať perlit (1l-1.8sk) čiže rozdiel od záhradkárstva,kde stojí 1l až 11 sk!!!

Old Post 14-07-2005 v 20:52 PM
lubo je offline   Profil uživatele lubo   Find more posts by lubo   Foto galerie člena lubo   Click here to Send lubo a Private Message   Add lubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Bylo to jednoduchý jako lego..........
Něco mají i v Hornbachu, nevím jestli přímo temto komplet, ale díly jsem tam viděl. Tam mě to nějak navedlo.
Pod kytkama je si myslím protiradonová izolace nebo něco takovýho. Já to koupil za velmi drahp v growshopu, ale v Hornbachu to mají taky a v různých šířkácObsah jak píše Lubo 9litru
Je tam trasformátor( nebo něco takovýho) co to spíná jednou denně) a dává to 15, 30 nebo 60 ml na květináč za 1min.

Old Post 14-07-2005 v 23:19 PM
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Detail z dneška 28. den na květu

Old Post 16-07-2005 v 12:56 PM
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

a další

Old Post 16-07-2005 v 15:51 PM
benoa
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

zítra tomu bude 40 dní květu, a protože Passion#1 kvete 45-50 dní půjde na flushing. Dostane Final solution a v 47dni jen vodu a v 50 smrt.

Old Post 27-07-2005 v 08:24 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-04-2018 - 1.st COCO 400W - 35 odpovědí
08-04-2017 - 1st indoor 400W - 53 odpovědí
19-06-2016 - First grow 400w - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás