Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem to vyrobil. Je mi jasný, že to neprojde ale fakt se mi to líbí... ten ksicht na predni strane je Sid Vicious ze sex pistols.. BTW nějak jsem nepostřehl kdy tahle akce končí.. tak když stihnu ještě něco vlatního namalovat tak to sem hodim.
kdybyste to nechtěli tak vulgárně tak by se dalo napsat i "kašlem na vás" nebo "děte se vycpat" nebo tak něco.
ještě bych dodal, že když už neoceníte můj slogan a obrázek, tak se aspoň zamyslete nad tou barevnou kombinací.. myslim že je to lepší než jednotvárná černá nebo bílá
Mě by se líbil malý obrázek na prsou, ten co je v záhlaví každé stránky, a pod tím něco napsáno. moc se mi líbí Walhallovo "Enjoint your life" nebo užnevimčí "Proč nemít tu možnost". vzadu URL. barva zelená nebo oranžová (sorry ale mě se moc líbí¨)
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy