Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže dneska je to přesně 62 dní co jsem přepnul na květ, aproto jsem sklidil, nejdřív fotky ještě před smrtí, a pak 2 foto Superskunku, a 2+2 fota GWSka
no kamo na 150W je to nadherny mazec!! Uz na fotkach to vonia jak swina...taxe supeeer!
Tie listy vrchne sa zdaju spalene, daval si aj nejaky Final solution alebo nieco ine??
Good luck..
K+ samozrejme:-))
jj, psal jsem že posledních 10 dní jsem dával Final solution, nevim jestli jsou spálený, to jenom ten superskunk je do fialova, příště už zkusim i enzymy a growth-bloom excelerator, tak uvidíme. Navíc měřim PH jenom akvarijnim testem a EC neměřim vůbec
to JackEE těch 80 bych byl štastnej jak vopice, ale sám myslim že to 80 nebude
Takže celkem 55,6 g, ještě se mam hodně co učit, ikdyž čekal jsem 60. Příští úroda bude už s nějakejma hormonama, ještě se rozmejšlim mezi Phytaminem a Growth-bloom exceleratorem