Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pac mam pekne vytahly kytky pod 400w poprve a asi jsem to ze zacatku prehnal s vyskou svetla, tak nic moc bambule ale stonky to je sila. tak zkusim setnout vrsek a vostatek napalim zase na rust. snad to zabere. dam vedet
to deno: takhle už jsem taky postupně sklízel,
nejdříf vrchní palice, pak jsem tejden-dva počkal a zkosil i ten spodek,
kterej se mezitím dodělal,
- jinak tenhle rok kamoš na jaře sklidil pod lampou, pak jsme jeho ostříhaný
kytky šouply do skleníku a čekali co se z nich rozroste,
přežila jich to půlka,
ty jsme pak zasadili na starej hnůj, kytky se rozrostly do ohromnejch rozměrů,
který težko zvládnem pod lampou,
a pak je někdo sklidil za nás - fuck
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
2 breeder - takže za ty dva tejdny pokosit spodky... já si to tak myslel no, jen sem potřeboval vědět, estli už to někdo spáchal.. - dík
ta storka je zajímavá inspirace... jen najít nějaký secure místečko na chajdě. Určitě to zkusim - snad se mi to podaří nějako vypočítat, abych sklízel pěkně zjara...
uf - sem děsně spálenej, takže nevim jak moc rozumě něco píšu...
a u outdooru to jde taky že jo...minulej rok kámoš votrhal paldy, no a šli sme tam za pár tejdnů a už tam byli zase fialový řepy jako blázen :-) takže asi jo a že prej letos bude pěknej podzim, tak by se dalo sklízet 2x outdoor co myslíte....
re sunset: to co popisujes je rizkovani behem kveteni, coz nefunguje protoze rizek nevi jestli kvest nebo tvorit koreny. Proto koreneni tak dlouho trva a rizek vzdycky zmutuje.
re turbo: rizkovat z kvetouci kytky rozhodne nema smysl
reveging je privedeni kytky zpet do rustu az po vykveteni, po ukonceni cyklu a ne behem kveteni
postup viz breeder s vyhradou k "24 hod po dobu 7 dnu". Tech dni spis tak 14 a vic.
------------------------------------------
DISCLAMER (umisteny dodatecne po upozorneni ) Duvodem tohoto postupu neni vypestovat pytel huleni za 10 min s nakladama za dvacku. Cas a priznivy osud u teto metody hraje podstatnou roli (viz prispevek c 54 a dal)
obr.1: NorthernLightxHaze nebo JackHerer nebo SativaSpirit (tezko rict)
obr.2: tytez po zakroku
obr.3: 2x Haze
obr. 4: S touhle jsem moc nepocital. Byla rozstipla. Stahl jsem ji provazkem. Nakonec prospivala nejlip a byla nejkosatejsi. viz skupinove foto obr. 7
obr. 5: Tahle se rozjizdela nejdivoceji, ale pustily se do ni molice, tak ma zpozdeni (jedna z tech co jsou na obr. 1 a 2)
obr. 6: Haze se rozjizdi rozvazne (je to ten napravo na obrazku 3)
obr. 7
Vpravo ta koule je ta obvazana z obr. 4,
vzadu vlevo je ta z obr. 5 po naletu molic
a vepredu nalevo Haze. To drobotisko kolem sou mali vod Citralu
Sinu - mmmm jako jasně máš recht - ALE - grower by měl být "největší databází kvalitních informací o pěstování" a né přehlídka průkopníků slepých uliček mezi kterými bloudí myslící bytosti ztrácející čas rozhodováním se mezi variantami o kterých nemají dostatek informací místo toho aby mrkli na to jak se to MÁ DĚLAT a udělali to tak bez přemejšlení jestli náhodou nejsou chytřejší než ty tisíce lidí před nima a nevypěstujou pytel hulení za deset minut s nákladama kolem dvaceti korun
Dude - tohle kámo je blbá alternativa