Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj, tu vlhkost sem nespatroval jako zasadni problem, ale radeji sem to posunul blize k tomu idealu po celkovem souctu me tech 700 uz nezabilo....
s tim RW mas asi pravdu. a navic sem to soupnul rovnou pod 600W coz jim na zdravi taky asi nepridalo. ted uz to vypada vse ok. ty spodni patra nejsou nej, ale vetsinu tech zezloutlych listku sem vostrihal a je to. ty maly kytky maj koreny nejaky 2-3 cm v textilii, takze predpokladam, ze se behem 2-3 dni rozjedou jako ty favoritky
rw kosty by se mely samo provarit..jako vse co pouzivate..od potruby az po textilii...protoze vsehno muze zmenit ph..a potom nato cumite jako blazen a rika t si..sakra dyt to bylo dobre..kde je chyba..a muze to byt treba potrubym ktere je nove vyrobene a vy si ho hned koupite tak je na materialu jeste usazeno hodne skodlivych latek atd...
peace
ps:premyslel jsi o prikoupeni zarivek na rust + tu lampu?....
mno, tak na tom asi neco bude
ty damy sem uz v RW koupil, takze nevim. ale vypadaly fajnove...co se tyce toho zbytku, mas recht. nacpal sem tam tu textilii, tak jaxem ji koupil. kdyz sem tam daval roztok slo ph kuefsky nahoru! 2 x sem to poladil a vod ty doby je to OK. pristi varku provarim a uvidim
o zarivkach jsem moc nepremejslel. neco sem vo tom cetl, ale asi sem tomu nevenoval moc pozornost. honil jsem spoustu jinech "dulezitejsich" veci, aby to ty holky prezily....a abych vlastne vubec zacal
pokud budu mit silu, taxe po tom mrknu, co to prinese a jaxe to "vlastne pouziva" a uvidim...pokud by to melo mit nejakej fakt pozitiv prinos, jdu do nich, to je jasne udelam pro ne uplne vsechno co si budou prat...takovej sem ja
jj, musel sem tu fotku postnout pac ten progres je uzasnej....
vo vikendu budu menit roztok, tak plnou davku hnojek
vobjednal sem si neco z hydroponie - prislo mi to hned, vobjednal sem si neco na hnojime.net a nevodpovidaj mi ani na maily a toho plyne co? jo, seru na ne
vzdal sem to, priste to proste udelam uplne jinak...ted uz to necham samosebou bezet jak to je
jj, ty 3 nej sem stipnul, trosku sem je vsechny roztahnul dratama a cekam co to udela
roste to skutecne raketovym tempem...dost to "nadchlo" mladou (po pocatecnim nas*ani, ale ukrutnym nas*ani!) - prej jestli bych si je nechtel hodit za vokno, ze by si tam potrebovala dat bananovnik
Ciao, zastrihavas je? Z fotek to nemuzu poznat, ale spis mi pripada ze je nechavas volne rust. Nakonec jsi lejdis rozchodil dobre, fachaji hezky. Mozna bych si ted dal pozor na dalsi hnojeni kvuli spaleni. Jo a jeste otazecka: z kama sis nechal posilat zvlhcovat? Hodne zdaru preji !!!
jj, ty nejsilnejsi sem strihnul, ale vetvej se krasne i samy vo sobe. jako delaj mi radost ne ze neee
vymenil sem roztok v tanku a dal sem tam plnou davku AH a nemely s tim nejmensi problem. mel sem, nebo porad jeste mam, vobjednanej booster, ale nejak nechce dorazit takze hnojeno jenom a pouze AH + phytamin, preventivne biool
zvlhcovacku objednej tady. chtej za to i s postovnym 770 babek a slape na vybornou