Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja to myslel tak, ze jestli staci kytce rekneme 95 procentni tma k tomu, abych ji rekneme na konci cervence dostal do kvetu... nalomena uz bude. Chce to jenom popostrcit. O Passion obavy nemam, ale mam i HazeXNL a tam uz to s kvetenim pod sluncem neni pry uplne slavne.
mam 2 kytky passion1, ktere zacali kvest nekdy zacatkem kvetna. Vypada to ze zacali zase rust ale sou pekne huste, viz fota, ktere sem fotil prubezne 1 23
uz bych potreboval nejakou sklizen, tak premyslim, ze bych je zacal zatemnovat. od kdy do kdy byste doporucili svetlo? dat i outdoorove odrude 12h nebo vic?
Janxu- tys me asi nepochopil, chci je sklidit na konci prazdnin protoze nemam co hulit a penize nejsou
nevim cim je zatemnit, asi by to chtelo nejaky cerny pytel neprosvitavy ... a muzu jim sebrat hodiny treba jenom z rana, abych nemusel tak brzo vstavat? treba 10-22 svetlo?
he, tak ted uz te chapu.... ale nemyslim si, ze by to bylo zas az tak hrozny, nevidrzet jeste nejakej ten tejden a pak sklizet. navic mas urcite hafo kamosu, ktery te urcite pozvou... a myslis, ze uz nikam nepojedes? kazdej den bejt ve 22 hodin doma z kalby kuli tomu aby si zakril kytky?? potom rano vstavat aby si je v 10 odkryl??
peace
Janxu: no pravda, byl by to opruz porad to zakryvat... delala by to za me nekdy i mati ale taky by ji to sralo...
akorat problem je ze kamosu co huli mam par a ty zasobuju jenom ja. Ale nejvic me sere ze sklizne si moc neuziju protoze az bude hafo huleni tak se budu muset zacit ucit na maturu :/ tak to asi prodam abych dostal zpatky prachy co sem dal za nakup hula
Čau je to asi trošku hloupí ale jsem teprve v pěstitelských začátcích a zajímá mě kdybych měl tak očekávat začátek květu mam na balkoně krásnej keříček a nějak se mu do květu nechce.Není to třeba taky tim že mi na ten balkon svítí pouliční osvětlení?Díky