Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
krááása akorát outdoor bych moc nedělal, přecejenom jsou dost citlivé na vlhkost... pokud jim ale lokální mikroklima vyhovuje tak není co řešit K+
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Naposledy upravil FlickerBird 01-07-2005 v 18:00 PM
hezky chlape divotvornej
ja sem mnel rostlinky jak ker, nesvitilo na ne slnko a byli ve vlhku. ty to mas take male stromky.
tak prajem prijemne vesteni.
uuf, tak moje i tátova (jojo, je to tak, otec se rozmohl ) už sou zasazené, v pořádných kyblících, zatím přikryté větší průhlednou miskou a líbí se jim to, snad, koření jak divé... sice se jim olámaly velké listy, ale rozjedou to, snad
# SpudGuns # OUT07?? #
cuss pekny kytky taky ted zacinym delat do shalveje ale tady Ochotna Chell mi uzavrela uz druhej thread prej uz toho je tu moc.......Muzes mi rist kolika litrovej mas kvetina?a po kterym patre myslis ze je nejlepsi zastrihnout a jak casto rosis?
ty květináče jsou nahoře průměr 22cm a výška je 20cm. Ale doporučujou se co největší.
Zastřihávání nevím, já je stříhal, až byly moc velký a lezli mi na přímý sluníčko(to jim moc nevoni).
Mám je na balkoně a nerosim. Jen jsem se ze začátku snažil mít v misce stále vodu. Teď už trochu lajdačím.
kozzy: já ji teďka frknul na balkon protože se mi moc táhla za světlem a schly jí lístky... sluníčko jí očividně navadí a daří se jí skvěle
# SpudGuns # OUT07?? #