Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konvenční Zahrádky » Moje šalvějky oudoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

krááása akorát outdoor bych moc nedělal, přecejenom jsou dost citlivé na vlhkost... pokud jim ale lokální mikroklima vyhovuje tak není co řešit K+

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Naposledy upravil FlickerBird 01-07-2005 v 18:00 PM

Old Post 01-07-2005 v 17:54 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
w4ldo
Nový Člen

Karma uživatele w4ldo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

moc pekne...hustee....sa mi zda ze moja rastie viac do sirky a wobec nie je taka husta....ale som ju presadil takze uwidim co to snou urobi

Old Post 01-07-2005 v 23:10 PM
w4ldo je offline   Profil uživatele w4ldo   Find more posts by w4ldo   Foto galerie člena w4ldo   Click here to Send w4ldo a Private Message   Add w4ldo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozzy
Stálý Člen

Karma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

zkus jí dát více světla. Mě na ty nižší i občas zasvítí sluníčko, nejsou tak vysoké, ale jsou hustší

Old Post 02-07-2005 v 09:01 AM
kozzy je offline   Profil uživatele kozzy   Find more posts by kozzy   Foto galerie člena kozzy   Click here to Send kozzy a Private Message   Add kozzy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abstraxik
Stálý Člen

Karma uživatele abstraxik - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

hezky chlape divotvornej
ja sem mnel rostlinky jak ker, nesvitilo na ne slnko a byli ve vlhku. ty to mas take male stromky.
tak prajem prijemne vesteni.

Old Post 04-07-2005 v 00:55 AM
abstraxik je offline   Profil uživatele abstraxik   Find more posts by abstraxik   Foto galerie člena abstraxik   Click here to Send abstraxik a Private Message   Add abstraxik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cornelius
Nový Člen

Karma uživatele Cornelius - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Nechtel bys prodat tu větvičku, jestli zakoření?

Drogy ti mohou pomoci nalézt tvou cestu, ale pamatuj, že nejsou jejím cílem.

Old Post 07-07-2005 v 10:19 AM
Cornelius je offline   Profil uživatele Cornelius   Find more posts by Cornelius   Foto galerie člena Cornelius   Click here to Send Cornelius a Private Message   Add Cornelius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abstraxik
Stálý Člen

Karma uživatele abstraxik - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Salvěj věštcova
šalvěj pravdy
šalvěj snů
šalvěj duchů
šalvěj ještěrek a myší
šalvěj tichošlápek
šalvěj činel
šalvěj tobogan
šalvěj raketa
šalvěj probuď se
šalvěj je to všecho jako tanec
šalvěj stříbrná liška
šalvěj světlo nahé žárovky
šalvěj vodopád

Old Post 11-07-2005 v 22:35 PM
abstraxik je offline   Profil uživatele abstraxik   Find more posts by abstraxik   Foto galerie člena abstraxik   Click here to Send abstraxik a Private Message   Add abstraxik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozzy
Stálý Člen

Karma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Tak ty dva kousky už ukázaly kořínky, tak jsem zasadil do substrátu. Uvidímě jak se chytnou. A tady jsou:

Old Post 13-07-2005 v 19:08 PM
kozzy je offline   Profil uživatele kozzy   Find more posts by kozzy   Foto galerie člena kozzy   Click here to Send kozzy a Private Message   Add kozzy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stréc Jozéf
Nový Člen

Karma uživatele Stréc Jozéf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

No toto? mocně libéé.. našel by se nějaky ten kontaktik na řezivo což? Bysom si rad pokecal s dědou?

Old Post 14-07-2005 v 13:32 PM
Stréc Jozéf je offline   Profil uživatele Stréc Jozéf   Find more posts by Stréc Jozéf   Foto galerie člena Stréc Jozéf   Click here to Send Stréc Jozéf a Private Message   Add Stréc Jozéf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eNDy
Stálý Člen

Karma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

yo, yo....kozzy, mas to moc pekneee salvia divinorum je imho nadherna rastlina a este k tomu aj mocnaaa....k+

Old Post 07-08-2005 v 01:14 AM
eNDy je offline   Profil uživatele eNDy   Find more posts by eNDy   Foto galerie člena eNDy   Click here to Send eNDy a Private Message   Add eNDy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

uuf, tak moje i tátova (jojo, je to tak, otec se rozmohl ) už sou zasazené, v pořádných kyblících, zatím přikryté větší průhlednou miskou a líbí se jim to, snad, koření jak divé... sice se jim olámaly velké listy, ale rozjedou to, snad

# SpudGuns # OUT07?? #

Old Post 07-08-2005 v 01:45 AM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
langos
Stálý Člen

Karma uživatele langos - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

cuss pekny kytky taky ted zacinym delat do shalveje ale tady Ochotna Chell mi uzavrela uz druhej thread prej uz toho je tu moc.......Muzes mi rist kolika litrovej mas kvetina?a po kterym patre myslis ze je nejlepsi zastrihnout a jak casto rosis?

Old Post 21-08-2005 v 18:18 PM
langos je offline   Profil uživatele langos   Find more posts by langos   Foto galerie člena langos   Click here to Send langos a Private Message   Add langos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele langos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozzy
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

ty květináče jsou nahoře průměr 22cm a výška je 20cm. Ale doporučujou se co největší.
Zastřihávání nevím, já je stříhal, až byly moc velký a lezli mi na přímý sluníčko(to jim moc nevoni).
Mám je na balkoně a nerosim. Jen jsem se ze začátku snažil mít v misce stále vodu. Teď už trochu lajdačím.

Old Post 21-08-2005 v 21:20 PM
langos
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

proc nezkusis na jednu hydro kdyz ti tak rostou v zemine tak v hydru budes mit zarostlej balkon....

Old Post 21-08-2005 v 21:28 PM
langos je offline   Profil uživatele langos   Find more posts by langos   Foto galerie člena langos   Click here to Send langos a Private Message   Add langos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele langos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozzy
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

hydro je dost náročný, hlídat ph a EC. V hlíně zaliju občas hnojivo a pohoda.

Old Post 21-08-2005 v 22:27 PM
langos
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

asi mas pravdu

Old Post 22-08-2005 v 09:06 AM
FlickerBird
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

kozzy: já ji teďka frknul na balkon protože se mi moc táhla za světlem a schly jí lístky... sluníčko jí očividně navadí a daří se jí skvěle

# SpudGuns # OUT07?? #

Old Post 23-08-2005 v 00:21 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-11-2005 - moje šalvej windoor!! - 29 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás