Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podle čeho poznáte že to je samec. Já to tedy v tomhle stádiu vývoje fakt nepoznám. Zpravidla rostou samci rychleji a mají tlustý dutý stonek. Samce poznáš až se ti tam začnou tvořit koule, což bude podle mě tak za 3 tejdny(odhad)
Ja by som sa chcel opytat chcel by som pouzit ako kvetinace tieto sikovne vdierka.Su to vedierka ktore sa pouzivaju na prepravu rybacich salatov.Ja som si ich zohnal zadarmo(v predajni zo salatmi Vam ich daju zadara aspon mne ich dali),obsah je 5l.
a hlavne ma zaujima ze je to vyrobene z priehladneho plastu.
Ja by som sa chcel opytat chcel by som pouzit ako kvetinace tieto sikovne vdierka.Su to vedierka ktore sa pouzivaju na prepravu rybacich salatov.Ja som si ich zohnal zadarmo(v predajni zo salatmi Vam ich daju zadara aspon mne ich dali),obsah je 5l.
a hlavne ma zaujima ze je to vyrobene z priehladneho plastu.