Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja nejradsi pouzivam izolacku takovou tu cernou (a eventuelne neco na podporu jaku spejli, ale radsi bez). a najdu jsi stonek podobne velikosti na kterej to naroubovat. zatim jsem to jenom skousela ze stejnou genetikou
fatcat: asi...priste to zkusim
hexamin: do ted jsem si myslel, ze rozumim slovensky :-))
u4eea: no ja to zkousel i se stejnou i samecXsamice (a genetika taky ruzna), jde o to asi i jak to naroubovat, ja mel predtim docela peknej stonek a veslo se mi tam vic roubu, tak jsem tam dal (ted nevim) dva nebo tri rouby na jednu podnoz, coz delalo tu zajimavost (asi), ted ...s odstupem casu si myslim, ze to neni progresivní směr, jde spíš o zajimavost, resp. nekolik modelu na jednom keři....no uvidime jaky bude pokus c.4, myslim, ze to zacne tak v zari :-)) .... to by melo smysl asi pri "výrobně" matky, kdy by člověk měl 1 matku a třeba 5 modelů....
Tak to jo...
Mas urcite pravdu ze je to asi jen novelita, a ne progressivni zalezitost. Ale take reknu ze je to novelita ktera stoji o mnoho pokusu jse ji docilit.
Chce to myt vsechno pekne vjchitany a cisty, hlavne dost matek ruznejch modelu aby clovek mohl experimentovat.
jsem jen mlada growerka---------ale snit muzu porad====
muj idealni bonsai... zaklad....ww..... pak pridat...bg(podle phenotypu).... ale jak dal....muzu tam dat indicu jako Hindu Kush??? jest jsem neskousela. ted to musim vedet. hmmm...progresivni ne, ale urcite moc zajimave... jdu hledat
jj, neni dost materialu....musim pockat, nez budu mit dalsi sanci to zkusit....jinak podnoz byla dostatecna....1cm....ty vrchni rizky taky byli docela pekne vrcholove....no taky to budu zkouset dal...a kazda rada....dobra.....dik vsem.....:-)
Napadla me jedna vec, na konci rizku zbavit "kuze" at je to hole na masu (neznam odborne terminy a do toho kmenu udelat diru a ten rizek do neho zasunout.
co? tak to mas husty mysleni....wobracene me to jeste nenapadlo...:-))
ale s tim roubovanim konopi na chmel se dela tak, ze se roubuji koreny chmele na rizek....vlastne se chmel ufikne presne v korenovym krcku (to je takova ta hranice mezi korenem a lodyhou) a na to se to nejak naroubuje....kazdopadne sehnat chmelove sazenicky se ukazalo jako vetsi problem nez sehnat kvalitni genetiku konopi :-)
a ted? jdu hledat tetrahydrolupulin (se priznam ze jsem to jeste neslysel, doufam ze to neni nejaká kachna)