Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky si myslim ze ve Vacsy by to melo bejt uskladneny uplne nejlip .... nejenom ze tam vzduch nemuze ... ale ani tam neni ....
musi to ale bejt dost suchy .. ne kuli plisnim .. ty asi bez kyslilku stejne nevzniknou ale aby se to hulo nezaparilo ...
to by asi nikomu moc nechutnalo .... zejo
Myslíte si, že je ok skladovat v mrazáku v igeliťáku? kámoš dal do mrazáku něco z min. roku, před měsícem to nechal romrzout a teď mi to připadá v perfektním stavu.....
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
no..co sa tyka mrazaku...je to WELMI DOBRY SPOSOB...ale musi to byt 100% SUCHE... a co sa tyka vacSy...TAZKE LOWE:kedze to je od Zepter.ale kupila to mamka takze :
no jeden můj známej to dával do mrazáku jestě neusušený-jestě uplně čerství a co vim kouřili jsme něco spolu a nepřišlo mi to nějak hnusný.Je fakt že to musíš usušit ale jednu štětku usušíš dobře-alespoň líp než zelou kytku jde to hezky postupně.
Chtěl bych se zeptat jestli nebylo dobrý nápad to dat do nějaké krabice a schovat to někam na suché místo a nebo tu musí být ve svislé poloze??vzhůru nohama??Dík!!
V poho sa da nastrihat len sisky (paldy) a tie potom zavesit na spagaty natiahnute v krabici, ktora ma z obocha stran vystrihnute diery na vetranie. Ak ste videli film: I GROW CHRONIC - viete o com hovorim.
Najväcsie vyhody su: zabera to malo miesta, rychlejsie sa to susi, minimalizujete moznost plesne,..................
Nevyhody: asi len ze to nie je dole hlavou
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
ja som to tento rok vymyslel takto.doma v izbe si vypracem jednu celú skrinu,do nej nabijem špagáty ako na vešanie prádla rastlinku nastriham na maqle vetvičky a budem sušiť v tej skrini
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Původní příspěvek od HALUZAK ja som to tento rok vymyslel takto.doma v izbe si vypracem jednu celú skrinu,do nej nabijem špagáty ako na vešanie prádla rastlinku nastriham na maqle vetvičky a budem sušiť v tej skrini
Jo to zni dobre Haluzaku a jak vyresis ten smrad v pokoji a vetrani skrine?
Ahojky chtěl jsem poradit bydlim ještě s rodiči a nevim kde sušit na pudě je strašně vedro to je vysušeny za 2-3dny.Garaž tam se to zas moc neusuši a mame tam auto.pak jsem skoušel venku ale asi po 4tydnech sem to ochutnal a nic moc kvalita přitom to je opsipany pryskyřici vážně hodně a vypadaj dobře.Tak jestli někdo nevi jak a kde nejlip usušit aby to mnělo stale good sílu.Dík