Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja to cet v jedny knizce o zemnedelstvi a krizeni. Popisovalo se tam i neco podobnyho se semenami(uriznes kus jednoho, kus druhyho a srostou se + nake to genetiche vyhaluzeni). Taky tam popisoval autor mutovani pomoci radioaktivniho ozarovani. Nic sem neskousel protoze to pokladam za zbytecnou namahu, ale drzim palce at ti to vyjde.
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
no kvuli tomu jsem pri tom roubovani zkousel rizek-samice (blueberry)a podnoz-samec (dvoumetrova sativa)
no a viz. roubovani pokus c.3, tak zkousim na 100 dnu starou podnoz (fakt wobrovskej korenovej system) a na to tty samy rizky jako predtim, ale bavil jsem se o tom s jednim zahradnikem a ten rikal, ze taky zalezi kdy se to dela, ponevadz nektery podnoze mohou mit tolik ty tekutiny, ze ti to rizek (sorry roub) vyplavi
to s tím chmelem je pravda ale jestli sem to tady nekde uz cetl tak nevim..ale jestli sme to pochopil tak to jde roubovat prave naopak..zaklad ganja a na to chmel ktery roste nehoraznou rychlosti a je to porad chmela pritom jeho šištice se dají požít......no to s tím roubováním na samce je good nápad..za skoušku to stojí..taky už jednoho pestuju jen kvuli tomu aby zesilil stonek a pak na nej neco skusim dat..jo a co kdyz ustrihnu nejaky vrcholek kytky i z malou paličkou a budu ji chtít takto naroubovat nebo zasadit....mě to nedalo a už sem tak zakořenil dva "řízky"z paličkama a dal je i fo hlíny...jako nedá se říct že by přímo rostly ale ani neschnou tak nevim....jen asi přežívají...
no to neni spatna kombinace: na podnoz (samec trava) naroubovat chmel - rychle roste a pak na to naroubovat rovnou palicky - no docela prace ale zajimavej napad....:-)