Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2kulich22: jedu hlinu ale jak se ptas na to sklo tak si tady vyrabel (myslim) TheKeptn cool tube z borosilikatu...........a cim odsavas ted teplo od te 150w???
tak po delsi zamasleni tady hodim nejaky dalsi foto....vubec to nestiham....a fotak mam na hovno.....ale aspon neco....tak tohle jsou fotky z 2tydne kvetu.......jo a ta velka,co vypada jako prerostla je Mother Finest,ty mensi vedle jsou G-13*blackwidowa BB......
no snad se z toho neco kloudnyho vyklube.....jenom mam docela problem s vecerni vlhkosti ve skrini.....mam tam az moc vlhko...tak kdsyby mel nekdo neco,jak snizit vlhkost...predem dik
tak vidim,ze mi nikdo neporadil...tak sem zakoupil z conradu odvlhčovac za 349...plus nejaky to postovny a myslim ze mám vystarano!!!!!!!!ha
imugnio:no hnojim AH...normalne podle navodu...jo ja se to pokousel rotakovat a dost sem strihal tu Mother Finest....ale jak vidis,tak to stejne nepomohlo....zvolil sem spatne, k Mother Finest se G-13 absolutne nehodi,ale to sem zjistil,az kdyz jsem to mel ve skrini.....nojo neznalek...ted uz stejnou chybu neudelam..jo o scrogu sem premyslel,ale az v pristim kole.jo jinak ta Blueberry nemala byt jako Bush style...ale cekal jsem dost dlouho,nez to prokorenilo kostku...a tak uz ostatni kytky byly 2tydny v rustu a BB nic...tak kdyz sem to pak prepinal na kvet,byla to jenom vetev...ze ktere je to co je...popisky priste pridam....
tak jeste zpetné popisky fotek
1.jak se klube pálecka u Mother Finest
2.větívka Blueberry
3.rýsující se vetívka MF
4.opět BB
5.rozmazane G-13
nejaky dalsi fotografie 45den kvetu.....bohuzel s tou kvalitou asi nic nenadelam
1,Mother Finest-jak se hezky klube
2,Mother Finest
3,šišk G-13 avsak ne moc znatelný
Tak jsem skoro před skosením...BBse suší...bohuzel nemel jsem fotak,takze fotky nemam,G-13 jsem musel ustrihnout v 55dni květu,protože jsem zjistil,.že mam ze spodu listů takovy ty malý hajzliky,co sem tam spředou i nějaký to vlakno,tak sem to uťal o trochu dřív,ale myslim že už to stejne bylo o.k...
Jediná zůstala ve skřínce sama paní Mother Finest.....jeste chvilku chce,ale má na sobe tak ty sráče...tak budu muset behem nekolika malo dní utnout....tady nejaký Foto MF sama ve skříni:
kvalita fotek opet malá