Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když by se to dalo jako on-line součást Groweru, tak by se použila jiná technologie, totiž já ovládám ASP, ale tady by to bylo v PHP takže to "udělání" by šlo mimo mě, ale je to fajn nápad, mít tu databázi růstu takových "erárních" kytiček ))
A k tomu programu: vypadá to, že si to musíte stáhnout všechny tři části, a pak to rozbalit Power Archiverem v7.0 a to rozbalování dát na ten poslední "grower103.zip" soubor... Je to problematický, ale snad to neni až takovej problém )
immolator: Kdybys to zabalil WinRarem nebo WinZipem, modemisti te budou mit asi docela radi Koneckoncu i ostatni by ocenili, kdyby nemuseli stahovat zas nejakej dalsi program na archivy...
jasně, zejtra to dám ve WinZipu, nevěděl sem že to bude problémový ale hlavně mi připadá lepší stáhnout 3 soubory s 1,4 MB než jeden 4,2 MB ! Ale dám to tak nebo tak ať si vyberou !
takže sem si všim že když to rozbalíte, tak vám to nepofachá, bude tomu totiž chybět tohle, je to totiž ta hlavní databáze ) Je trochu na ukázku vyplněná, takže smazat můžete ty kytičky jednoduše. Jen pro ilustraci, a ten celej ZIP tam snad ještě dneska bude )
nevim jestli jsem blbej já nebo něco dělám blbě, ale ten link 4,2MB je hluchej. vobjeví se dycky je černá stránka (http://immolator.euweb.cz/) s reklamou a that's all.
plííííz help me
Zdar immolator,
jednou jsi mi pomohl (poslals knihovnu do hacksoftware), tak mám pro tebe jeden tip. Taky jsem se trošku hrabal ve VBasicu a vadilo mi, že pokud chceš nějakej program někomu dát, tak k tomu musíš přibalit ty mrkvosoftí knihovny a spol. Narazil jsem na jeden prográmek Fusion od Bit-Arts (nebo tak nějak), kterej udělá z basicovskýho projektu (ale dokáže to i s *.exe) jeden program a zmenší ho cca na polovinu. Tady je odkaz na verzi 2: http://www.bit-arts.com/main.html . Bohužel se mi na tuhle verzi nepodařilo sehnat crack, ale na verzi 1 existuje (Astalavista ) a ta byla uveřejněná někde na Chip CD. Pokud to znáš, tak sorry, ale snad to pomůže jinejm nadšencům. Btw, z tvýho souftware to udělalo 913 Kb samostatnej exáč (kromě databáze, ta připojit nejde)
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Jo, tak vcera jsem to konecne zacal pouzivat... Malem jsem zacal psat do bloku, ale pak si vzpomnel na tebe a tvuj soft! super!!!!!!
Jen jeste jedna vec by se tam sikla. Dokumentuju si rust digitalnim fotakem. Asi nas neni zas tolik, kteri by to vyuzili, ale co tam pro nasi mensinu vytvorit ještě možnost si k jednotlivym dnum a kytkam pridavat fotky? neslo by to?
2livo : jestli sem to správně pochopil, tak já si ten už vytvořenej exe soubor "zapakuju" s timhle prográmkem a on s tim nějak spolčí i ty knihovny nebe jak ? Tim myslim jestli to bude fachat i na kompech kde samozřejmě ty knihovny a *.OCX nejsou... ale byla by to POHODA
2Walhalla2k a i ostatním:
právě připravuju novou verzi, kde bude mimo jiné i:
1. u každý rostlinky ještě datu sklizně, poznámky a fotky (speciláně pro tebe, akorát ještě nevim jak to vyřešim )
2. záznamy budou přehledněji v tabulkách
3. přibyde část "řízkování", což je vlastně spojenina zadávání rostlinek a záznamů, a pak lze "importovat" do sekce "rostliny" jako plnohodnotná rostlinka + přidávání foteček u řízků
4. přidání sekce "pěstírna" kde si můžete lehce uchovat informace o tom co všechno v tý skříni máte + kolik to stálo, a u zadávání záznamů se pak některé věci jako např. použitá watáž ap. sami nabízejí na výběr
5. zpřehlednění tabulek u řízků a a pěstírny
Celý to bude realizovaný trochu jiným stylem než dosud, za chvíli se zde objeví další várka screenshotů, ale až budu mít hóóódně moc času
...pochopil jsi to dobře, taky se mi to nezdálo, ale ověřil jsem to na počítačích bez knihoven. Jestli chceš, tak ti to můžu majlnout včetně prográmku bitfuck, kterej umožní novej vytvořenej exáč přejmenovat (jinak to nejde, je to trial verze) a prográmek FusionEvalReInit, kterej po vypršení zkušební doby nastaví Fusion o třicet dní zpět. Zabalený (WinZip) to má všechno 1MB. Kdyžtak mi dej majl do PM a já tito postnu.
Jinak souhlasím s Walhallou, obrázky by se šikly. KFU
[Edited by livo on 16-10-2001 at 08:47 AM]
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Tak dlouho jsem to mastil primo do databazi, az se musel objevit tenhle thread, a tak jsem si to dopsal: davam to k dispozici i vam, bude-li se hodit. Je to napsany v praFoxu (2.0), tudiz to pojede i na XT-cku - cili da se pouzit libovolna sunka.
Je toho cca 700 kB (zabaleny RARem jako samorozbalovak, nahrat do adresare, spustit, rozbali se, spustit BRE.EXE). Navod jsem nepsal, vsechno by melo byt jasny z MENU [F10]. Kdyz nevis, zmackni [Enter]. Hlaseni o chybach mi prosim posilejte pres PM. (dost jsem to odflak-snad to bude v poho)
Tady je download - 3 soubory: http://www.sweb.cz/viridis/software