Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Databázovej soft for marijuana growing :o)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
immolator
Stálý Člen

Karma uživatele immolator - 79% PěstitelskáKarma uživatele immolator - 79% Pěstitelská

on-line na Groweru ? Příspěvek č. 17

Když by se to dalo jako on-line součást Groweru, tak by se použila jiná technologie, totiž já ovládám ASP, ale tady by to bylo v PHP takže to "udělání" by šlo mimo mě, ale je to fajn nápad, mít tu databázi růstu takových "erárních" kytiček ))
A k tomu programu: vypadá to, že si to musíte stáhnout všechny tři části, a pak to rozbalit Power Archiverem v7.0 a to rozbalování dát na ten poslední "grower103.zip" soubor... Je to problematický, ale snad to neni až takovej problém )

Immolator

Keep Growing!

Old Post 10-10-2001 v 19:16 PM
immolator je offline   Profil uživatele immolator   Find more posts by immolator   Foto galerie člena immolator   Click here to Send immolator a Private Message   Add immolator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

immolator: Kdybys to zabalil WinRarem nebo WinZipem, modemisti te budou mit asi docela radi Koneckoncu i ostatni by ocenili, kdyby nemuseli stahovat zas nejakej dalsi program na archivy...

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 10-10-2001 v 20:09 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
immolator
Stálý Člen

Karma uživatele immolator - 79% PěstitelskáKarma uživatele immolator - 79% Pěstitelská

jojo Příspěvek č. 19

jasně, zejtra to dám ve WinZipu, nevěděl sem že to bude problémový ale hlavně mi připadá lepší stáhnout 3 soubory s 1,4 MB než jeden 4,2 MB ! Ale dám to tak nebo tak ať si vyberou !

Immolator

Keep Growing!

Old Post 10-10-2001 v 20:15 PM
immolator je offline   Profil uživatele immolator   Find more posts by immolator   Foto galerie člena immolator   Click here to Send immolator a Private Message   Add immolator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
immolator
Stálý Člen

Upozornění kruciš, první bug ;o) Příspěvek č. 20

takže sem si všim že když to rozbalíte, tak vám to nepofachá, bude tomu totiž chybět tohle, je to totiž ta hlavní databáze ) Je trochu na ukázku vyplněná, takže smazat můžete ty kytičky jednoduše. Jen pro ilustraci, a ten celej ZIP tam snad ještě dneska bude )

Immolator

Keep Growing!

Old Post 11-10-2001 v 19:13 PM
immolator
Stálý Člen

Upozornění Takže teď už snad hotovo Příspěvek č. 21

Takže teď už je to i vtom ZIPu:
Hlavní program, 4,2 MB
Databáze, musí bejt ve stejnym adresáři jako je program
A tady je zaheslovanej archiv se zdrojovym kódem

Toť vše )

Immolator

Keep Growing!

Old Post 13-10-2001 v 19:35 PM
\/\/ickpick
Stálý Člen

Karma uživatele \/\/ickpick - 78% PěstitelskáKarma uživatele \/\/ickpick - 78% Pěstitelská

Dotaz ????help!!!!! Příspěvek č. 22

nevim jestli jsem blbej já nebo něco dělám blbě, ale ten link 4,2MB je hluchej. vobjeví se dycky je černá stránka (http://immolator.euweb.cz/) s reklamou a that's all.
plííííz help me

\/\/ickpick
-growin' better-

Old Post 15-10-2001 v 10:29 AM
\/\/ickpick je offline   Profil uživatele \/\/ickpick   Find more posts by \/\/ickpick   Foto galerie člena \/\/ickpick   Click here to Send \/\/ickpick a Private Message   Add \/\/ickpick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Už je to i na http://indoor.aktualne.cz

Mnoho díků a K pro tebe Immolator.

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 15-10-2001 v 11:00 AM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
immolator
Stálý Člen

Nápad no přece tady... Příspěvek č. 24

Tak si to stáhni odsud:
http://indoor.aktualne.cz/growing/
Tam je to dobře udělaný

to majklovec : dobrá práce, K4U2

Immolator

Keep Growing!

Old Post 15-10-2001 v 11:19 AM
livo
Stálý Člen

Karma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% Pěstitelská

Nápad úspora místa Příspěvek č. 25

Zdar immolator,
jednou jsi mi pomohl (poslals knihovnu do hacksoftware), tak mám pro tebe jeden tip. Taky jsem se trošku hrabal ve VBasicu a vadilo mi, že pokud chceš nějakej program někomu dát, tak k tomu musíš přibalit ty mrkvosoftí knihovny a spol. Narazil jsem na jeden prográmek Fusion od Bit-Arts (nebo tak nějak), kterej udělá z basicovskýho projektu (ale dokáže to i s *.exe) jeden program a zmenší ho cca na polovinu. Tady je odkaz na verzi 2: http://www.bit-arts.com/main.html . Bohužel se mi na tuhle verzi nepodařilo sehnat crack, ale na verzi 1 existuje (Astalavista ) a ta byla uveřejněná někde na Chip CD. Pokud to znáš, tak sorry, ale snad to pomůže jinejm nadšencům. Btw, z tvýho souftware to udělalo 913 Kb samostatnej exáč (kromě databáze, ta připojit nejde)

LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...

Old Post 15-10-2001 v 12:29 PM
livo je offline   Profil uživatele livo   Find more posts by livo   Foto galerie člena livo   Click here to Send livo a Private Message   Add livo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Jo, tak vcera jsem to konecne zacal pouzivat... Malem jsem zacal psat do bloku, ale pak si vzpomnel na tebe a tvuj soft! super!!!!!!

Jen jeste jedna vec by se tam sikla. Dokumentuju si rust digitalnim fotakem. Asi nas neni zas tolik, kteri by to vyuzili, ale co tam pro nasi mensinu vytvorit ještě možnost si k jednotlivym dnum a kytkam pridavat fotky? neslo by to?

jinak karma je tvoje...

Old Post 15-10-2001 v 13:55 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
immolator
Stálý Člen

Upozornění díky díky, a těšte se !!! Příspěvek č. 27

Dík za pochvalu, chlapi.

2livo : jestli sem to správně pochopil, tak já si ten už vytvořenej exe soubor "zapakuju" s timhle prográmkem a on s tim nějak spolčí i ty knihovny nebe jak ? Tim myslim jestli to bude fachat i na kompech kde samozřejmě ty knihovny a *.OCX nejsou... ale byla by to POHODA

2Walhalla2k a i ostatním:
právě připravuju novou verzi, kde bude mimo jiné i:
1. u každý rostlinky ještě datu sklizně, poznámky a fotky (speciláně pro tebe, akorát ještě nevim jak to vyřešim )
2. záznamy budou přehledněji v tabulkách
3. přibyde část "řízkování", což je vlastně spojenina zadávání rostlinek a záznamů, a pak lze "importovat" do sekce "rostliny" jako plnohodnotná rostlinka + přidávání foteček u řízků
4. přidání sekce "pěstírna" kde si můžete lehce uchovat informace o tom co všechno v tý skříni máte + kolik to stálo, a u zadávání záznamů se pak některé věci jako např. použitá watáž ap. sami nabízejí na výběr
5. zpřehlednění tabulek u řízků a a pěstírny

Celý to bude realizovaný trochu jiným stylem než dosud, za chvíli se zde objeví další várka screenshotů, ale až budu mít hóóódně moc času

Díky za váš zájem, K4U boyz !!!

Immolator

Keep Growing!

Old Post 15-10-2001 v 18:57 PM
livo
Stálý Člen

Karma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% Pěstitelská

Palec nahoru Jo... Příspěvek č. 28

...pochopil jsi to dobře, taky se mi to nezdálo, ale ověřil jsem to na počítačích bez knihoven. Jestli chceš, tak ti to můžu majlnout včetně prográmku bitfuck, kterej umožní novej vytvořenej exáč přejmenovat (jinak to nejde, je to trial verze) a prográmek FusionEvalReInit, kterej po vypršení zkušební doby nastaví Fusion o třicet dní zpět. Zabalený (WinZip) to má všechno 1MB. Kdyžtak mi dej majl do PM a já tito postnu.
Jinak souhlasím s Walhallou, obrázky by se šikly. KFU

[Edited by livo on 16-10-2001 at 08:47 AM]

LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...

Old Post 15-10-2001 v 19:26 PM
livo je offline   Profil uživatele livo   Find more posts by livo   Foto galerie člena livo   Click here to Send livo a Private Message   Add livo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
\/\/ickpick
Stálý Člen

Karma uživatele \/\/ickpick - 78% PěstitelskáKarma uživatele \/\/ickpick - 78% Pěstitelská

hurááá Příspěvek č. 29

jóóóóoó, teď je to vo moc lepčejšejší
Immolator for praesident
K4U chlape

\/\/ickpick
-growin' better-

Old Post 16-10-2001 v 08:58 AM
\/\/ickpick je offline   Profil uživatele \/\/ickpick   Find more posts by \/\/ickpick   Foto galerie člena \/\/ickpick   Click here to Send \/\/ickpick a Private Message   Add \/\/ickpick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

for immolator Příspěvek č. 30

perfektní práce!, jen tak dál, už se těšim na novinky! :-)

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 16-10-2001 v 10:28 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

anebo - pro stare sunky.... Příspěvek č. 31

Tak dlouho jsem to mastil primo do databazi, az se musel objevit tenhle thread, a tak jsem si to dopsal: davam to k dispozici i vam, bude-li se hodit. Je to napsany v praFoxu (2.0), tudiz to pojede i na XT-cku - cili da se pouzit libovolna sunka.
Je toho cca 700 kB (zabaleny RARem jako samorozbalovak, nahrat do adresare, spustit, rozbali se, spustit BRE.EXE). Navod jsem nepsal, vsechno by melo byt jasny z MENU [F10]. Kdyz nevis, zmackni [Enter]. Hlaseni o chybach mi prosim posilejte pres PM. (dost jsem to odflak-snad to bude v poho)
Tady je download - 3 soubory: http://www.sweb.cz/viridis/software

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 25-10-2001 v 11:29 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Palec nahoru :) Příspěvek č. 32

Pěkná práce

Karma za hracicky.

Dal jsem to i na http://indoor.aktualne.cz/growing

Mozna by to chtelo, aby bylo menu stale viditelne.

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 25-10-2001 v 12:03 PM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás