Dan.Bass
Stálý Člen
|
Taky musím přispět, protože tohle téma se mě velice dotýká. Když chodím po lese a vidím rozházené plastové či jné odpadky, vzpomenu si, jak už nás snad ve školce učili, jak se chovat šetrně k přírodě. někteří ale zřejmě byli tak natvrdlí, že to nepochopili ani tehdy, ani jindy... Minulý rok jsme s kámošema pěstovali v jedné lokalitě společně ještě s jinejma týpkama. Docela jsem je znal, takže jsem jim věřil. Pak někdo jednoho dne trochu orval kýti, ale nikdo nic nevěděl. Naštěstí se už nic nedělo, ale dneska bych vsadil krk, že to byl jeden z těch dvou typanů. Nicméně že nám orvali naše drahé krásky, bcyh jim odpustil spíš než bordel, jaký jsme tam po nich našli toto jaro. Millióny PETek, barely, o kus dál pytlík od hnojiva, vedle dokonce plastový sadbovač ! Bylo mě z toho tak mdlo, že jsme s kámošem museli všechen ten bordel posbírat a odnést na místo, kam patří. Měl jsem z toho dobrej pocit, ale vědomí, že i zkušení groweři se takto mohou chovat k matičce přírodě, která jim navíc dává jejich milovaný hulení, mě nepřestane trápit.
|