Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Jak vrátit kytku do vegetačního cyklu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
SenSiKind
Stálý Člen

Karma uživatele SenSiKind - 58% PěstitelskáKarma uživatele SenSiKind - 58% PěstitelskáKarma uživatele SenSiKind - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

...přesně.
Ja sem měl letos kytku asi měsíc a něco doma na zářivce (24W) pak ji přepnul na květ, když byla asi 10 cm vysoká. Nechal ji za oknem, objevily se paličky, kytka se vytáhla (a zeslábla ). 15.4. byly příhodný podmínky, aby šla ven. Asi 14 dní moc nerostla a jen sílila. Ještě omrzla. Malý široky lístky. Dneska jsem jí byl pohnojit a prostříhat. Byl jsem velmi mile překvapen. = Kvete už jen trochu (blizny jsou vidět ve všech patrech) a hlavně vyrostla už na asi 65 cm (bez květinače = jo mam ji ve většim květináči) ! Nový listy 4x větší !!!! prostě nádhera.

Old Post 08-05-2005 v 00:29 AM
SenSiKind je offline   Profil uživatele SenSiKind   Find more posts by SenSiKind   Foto galerie člena SenSiKind   Click here to Send SenSiKind a Private Message   Add SenSiKind to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SenSiKind
Stálý Člen

Karma uživatele SenSiKind - 58% PěstitelskáKarma uživatele SenSiKind - 58% PěstitelskáKarma uživatele SenSiKind - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

btw jsem ji měl ze semínka tak proto :p

Old Post 08-05-2005 v 00:30 AM
SenSiKind je offline   Profil uživatele SenSiKind   Find more posts by SenSiKind   Foto galerie člena SenSiKind   Click here to Send SenSiKind a Private Message   Add SenSiKind to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
triper
Stálý Člen

Karma uživatele triper - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

2 krishna: Dík moc, bylo to vyčerpávající, ale moc mi to pomohlo! Nyní je mám už venku a začínají vyrůstat nové výrůstky a zdá se, že se jim daří a pohlaví jsem rozpoznal a to je +! Jinak je teď bohužel špatný počasí, tak musím doufat, že nezmrznou!!! Zatim a ještě jednou dík

Old Post 08-05-2005 v 20:09 PM
triper je offline   Profil uživatele triper   Find more posts by triper   Foto galerie člena triper   Click here to Send triper a Private Message   Add triper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
triper
Stálý Člen

Karma uživatele triper - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

2 sensikind: tak se ti to vyplatilo, ale 15.4 byla dost zima, se divim že to přežila, ale asi je holka odolná.... já dal ven 1.5 a jsou teď velký asi 10-15cm, protože jsem je dal do země až po první patro listů(ne děloních) A čím hnojíš?? zatim

Old Post 08-05-2005 v 20:15 PM
triper je offline   Profil uživatele triper   Find more posts by triper   Foto galerie člena triper   Click here to Send triper a Private Message   Add triper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás