Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
panove a damy to je nejaka picovina me to spis pripada jako klasicka dezinformace medii
ps: severa je samozrejme hlupak ale to detekuje temer kazdy prumerne inteligentni clovek po jeho maximalne treti pronesene vete (na libovolne tema) a to i v pripade ze neni zastancem tolerance konopi.
kazda zeme na svete ma takovouhle figurku ve svem parlamentu a Severa je ta nase
TAKZE KLIDEK
„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)
Ať už je to fáma, nebo předčasně vyjevená pravda, stálo celkem za to pozorovat reakce lidí na "novou" iniciativu "starého" poslance.
Vzhledem k tomu, co všechno už u nás bylo schváleno, hrozí do voleb asi ještě pěkných pár katastrof...
Když si vedle toho ale postavíte twins z NY je to stejně všechno banalita. Když se to tam (a za pár hodin) i tady stalo, říkali jsme si na druhý den v "klidu" s kámošema na party u jointa: "Ještě že máme muziku a hulení, někam se zavřem a přežijem..."
Teď mám pocit, že bychom se spíš měli otevřít a přežít. Schválně, jestlipak by se sebralo těch 300 tis. podpisů na vyhlášení konopného referenda, třeba jenom na právo mít pár kytek na zahradě (zahradách. Jen to zkusit posbírat? Neběží už někde formulář ke stažení ?
A co proto můžu udělat já? Bohužel, jen to, že se tam podepíšu a že to řeknu dalším lidem. Ale když to uděláme všichni co tu jsme??? To by mohlo stačit, ne?
A mám pocit, že nás fakt není málo, takže doufám, že když tady existuje nástroj, jak dát něco najevo těm pánům nahoře, že ho všichni, co máme hlavu na krku taky použijem, až přijde čas. A já věřím, že přijde brzy !!!
Já zas čet,že bude souzenej ten blbeček Petr Kotvald,že má v textu písničky "tráva je skvělá" a podněcuje mládež k hulení.Prej ho žaluje nějakej strejc.Kotvald by za svoje písničky měl sedět,ale rozhodně ne za tuhle větu- to je jak kdyby se zakázali Samotáři, protože se tam hulí :-) no potěš koště
a to s tim Kotvaldem neni kachna!
Spousta zajimavych nazoru, ale myslim, ze vsichni vite co us ten clovek" Severa " za svoji existence v parlamentu provedl. Moc rad bych byl, kdyby to opravdu byla kachna, ale u toho cloveka nikdo nikdy nevi. Kdyby si radsi zasadili nejake kytky, zahulili a vysrali se na to. To by bylo asi vse zhulenos dias Muaddib
To stim referendem by bylo fajn, ale ted nevím přesně, ale na referendum musiš dát podpis a myslim, že i rodné číslo. Pěstovat doma kytky a podepsat toto referendum, nechtel bych mit potom doma navstevu!Muaddib
já sem absolutně pro!!! at zakážou muziku - fšecku, co se jim nelíbí!!!!!!! a fšecko!!! mam sqělej program: 8 hodin práce/školy, 8 hodin televize, 8 hodin spánku!!! souložení dvakrát tejdně, ovšem ne v době zpráv, 40 jednotek alkoholu na tejden na hlavu nad 18, ne 21, ne 25. no řekněte, nebylo by to krásný!!!?!!!
No vypadá to, že ten chudák už ztratil kontakt s realitou (nebo jak to sám řiká o "feťácích), a měli by ho zavřít do nějaký léčebny...
Pokud to neni kachna( myslim že ne, psali o tom v úvodníku Redhotu) tak si tentokrát ukousnul příliš velký sousto a konečně by se mu tomhlo vymstít. Myslim, že i spousta lidí která je proti drogám si vzpomene na komouše (procesy s plastikama, cenzura) a bude proti...
Místo systémového řešení zase přichází populismus...
vlastne neee, ja tam budu poslouchat techno a tim padem mne to donuti k tomu si dat brko a to mne nastartuje ke slehnuti si heroinu a jsme vyrizenej,hmmm to abych zavolal do prace at se mnou uz nepocitaj :c)))))
hulení u nás nemá vybudovanou tradici, ale už se na tom pracuje
TECHNO SE DOUFEJME ZAKAZOVAT NEBUDE!
Dopoledne jsme přinesli informaci o možném návrhu zákona p. poslance Severy. Informace pocházela z internetového deníku Britské listy, který jako zdroj uvedl noviny Metro. Poslanec Severa se proti této kauze odvolal. Nadále zjišťujeme stav věci a budeme Vás průběžně informovat
stahnete si nekde pisnicku gimmi the weed od cheeche a chonga.
kdyby to byla pravda tak za tuhle skladbu bych musel dostat dozivoti a uz si nikdy nezakourit.
zdar
to ze deticky rodicu berou drogy je problem samotnych rodicu...[stejne tak jako alkohol nebo tabak, ale to uz stare zname]takze zakazat kalby protoze decka tam berou fety je ,hrube receno?,picovina.
!ale je pravda ze by to ti lidi na parties mohli uz nejak hlidat!