Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lubo
tym a pod. som myslel ze priamo umerne casu sa bude zvysovat najma spotreba el. energie, kt pri 18 hod svieteni dost stupa...(nesmiem riskovat odhalenie) Keby ze niesom obmadzeny prave spotrebou, tak by som to spravil tak ako pises, lebo by som efektivnejsie zaplnil miesto po samcoch (zatial som zistil 2). Uvazujem, ze risknem 150W, ale ani pod tym ovela tvrdsie palice nebudu. Este uvidim... Foto prihodim asi zajtra ak stihnem. A ja to neberiem ako kritiku, ale ako radu
loksa
spotreba 110w lampy dva týždne-6x0.11x18x14=166
spotreba 150w lampy dva týždne-6x0.15x18x14=226 čiže rozdiel 60sk!no a rastlinky by boli o 30% kvalitnejšie,za predpokladu dodržania tých istých podmienok ,ako pri 110w-logické.
no ale nejde o tento výpočet,ale o to ,že ty si tak či tak svietil,ako píšeš dva týždne 18 hodín dene a pri takej malej watáži je výhodnejšie mať rastlinky nízke ,ak ich samozrejme nechceč ohýbať,kôli efektívnemu dosahu svetla a teda,keby si ich strihol,tak sú také+boli by kríčkami a viac by sa to podobalo scrogu,ibaže by to bolo bez pletiva.dakujem ,že to nebereš ako kritiku.teším sa na foto.držím ti palce. a ešte niečo.kolko sa ti vytiahli od prepnutia?
Tak dnes som vytrhal samce. Bolo ich tak pol na pol. No smola ze tie najkrajsie rastliny boli prave samce... Co uz pravy sog sa proste zo semien neda.
lubo
Som to pocital uz davno a si ju tam uz coskoro dam.
Tu su nejake fotoz.
lubo
Hej hej ja som s tym ratal ale nadej tam stale bola Od prepnutia sa vytiahli raz tak o celu svoju vysku... A ubehlo 11 dni. Teraz je tam 7 samic a vcera som ich ohol pomocou drotkov zhruba do jednej roviny a zatial to ide v poho...
kamarat je dieta stasteny... ph som meral a bolo dost nizke myslim ze okolo 5, tak som zalial zalivkou s upravenym ph. Ja som pred tymto growom vypestoval spolu 4 rastliny vsetko zo semiacok a vsetko samice tak by sa mi to ratalo aj teraz