Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No svaby moj nazor k nim je taky ze nejsu skaredy ale keby zacal po mne liezt tak by som asi zosalele no a to ze preziju bez hlavy tak to by som cel aj ja :P mohla by byt fanny vypustat si vodne bongo rovno do krku a Pokracuj je to zaujimave len bacha nek sa moc nerozrastu a nespapaju ta :P
hehe zajímavý věci o švábech......kdy bude nějaká hostina?
K+
Life can be so shady.The way some people try to bring you down.Why's it got to be so crazy?Always try to give you the run around.So I let the music just take control.Cause it rocks my body.And it moves my soul.My feet start dancing to the beat.And I just can't help it.I just can't help it.Cause music is my life.It helps me through the ibe.
Keep it coming.Keep it coming!Just can't dance no more...
Move my move my... move my body
Hej to sou moc ťutíni , taky si jednoho pořídím dřív sme doma chovali všelijakou havěť jako např sklípkany (albopilosa, smithi) a mnohonožky tak mám ještě nějakej setup z dřívějška
Díkec za inspiraci
Mě by spíš zajimalo, jak vlastně chutnaj. Když se to vydává za takovou pochoutku, něco na tom musí bét. Živýho bych teda nesežral ani náhodou, ale rozmačkaný, osmžený a okořeněný do salátu by to mohlo bejt good
tojo prej se to hodně dobře pěstuje , tak by stačilo hodit tam semtam nějakou nahnilou mrkef a člověk by se mohl od rána do večera ládovat stravou bohatou na bílkoviny
Bracha s kamosem zrali zivy tartary...a nic dobryho na tom prej neni ja se nedivim. krmim svabama(tartary,dubie)velkokridly..) chameleony a nesezral bych to ani za nic
Me nevadi ,ze jsem hlucnej...ale sere me ,ze slysim hovno.....