Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky bych dal,ale jen spetku,jeste jsem zadnou cizi kytku nenasel,akurat ty svoje,ale odolat pokuseni---odolal bych,je ale hodne zmrdu co neodola---kurvy!!!!!!!!!!!...
------------------------------
KDO NEHULI AT BULI
No,co bych to zastiral.Pokud naidu pole a uz sou hotove semena,tak iedno,ci dve vezmu.Jako semenar,vzdy uvitam prilezitost k obohaceni genbanku./Pokud nekdo z vas nasel na svem policku dileracek s prekvapenim,tak vas navstivil Deda Mraz,nebo Seedmaster.Mozna ste ani nevedeli,za co.Tak ted uz to vite./Jinak cizi vzory bez vedomi pestitele zasadne NEOCHUTNAVAM.
Semenu zdar!!!!!!!!!!!
Jednou jsem s kámošem našli na tripu pole s 15 3 a půlmetrovými, palicemi obsypanými kytkami. Nevzali jsme nic, ale šli jsme se tam ještě jednou - za střízliva podívat a fakt že tam byly, ale stejně jsme nevzali nic, i když si myslím, že by nebylo nijak trestuhodné vzít si paličku na otestování......
Ještě jsem cizí outdoor při svých procházkách s čubou po lese nenašel (nepočítám zahrádky - přez ploty nelezu), ale myslím, že bych jako většina neodolal a uštíp bych si ochutnávku. Co vím ale jistě, udělal bych to tak, aby dotyčný mičurinec nepoznal práci člověka (srnky taky rády ochutnávaj) - když si vzpomenu na svoje nervy a zkoumání, jestli chybějící palice byla ufiknutá a příště budou další...