Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo a lidi co rikate na line-up hip hop kempu docela dost skopcaku,malo negaz ale jsou tam i moji oblibeny polaci WWO atd. jeste jsem zvedavej co tam bude z nasi zceny ale budu se tesit ,uz se to blizi.
No já bych na takovouhle komerční akci (typu hiphop camp, creamfields,ty jezera) nikdy nejel... Platit těžký prachy za to že mě prošacuje ochranka! Příde vám to normální? A potom se chovat jak pořadatelé pískaj.
Všem srdečně doporučuju Chechtek! Svoboda, pivko za 10,-, žádný pořadatelé, zadarmiko, světová technošpička, každýmu je jedno co má na sobě, lidi si tu hudbu nekupujou ale sami dělaj.... A možná přijdou i těžkoděnci !
mira - no jako vis co, ja uz na takovydle akce taky moc nejezdim, ale hrat na takovymdle festacku nejaka moje oblibena kapela/DJ/system/neco, tak si to dam treba taky - to sou dva odlisny svety
kazdymu, co se mu libi
for Míra008:
Je to docela rozdil HIP HOP kemp a czechtec ty posloucahs jiny sracky nez mi ty se tam jezdis vyfetovat my na kemp nahulit a poslechnout muziku co ma aspon nejakej smysl a ne vymilani hlavy takze kritizuj svuj styl a pomahej aby se to zlepsilo a ne ze budes potapet jiny styly nez poslouchas ty a hlavne na ten vas bordel do hlavy neni nikdo zvedavej mozna tak drum and basse ale system to je proste skripani tisice zidli a milionu stolu a nevim buh vi co jeste proste heges vsude nasrano fetaci se valej s rozpichanyma zilama po zemi a debilne cumej a vymejslej koho okrast aby mely na fet tak to ne to je moc.
Původní příspěvek od swen přece "rap",ale opravdovej "rap" má být o pohodě v životě lidí co ho poslouchají a trošku se řídí radami,které sou napsaný mezi řádky textů co produkují tamější mc's.a ne jen poslouchat 4dobý zvuk,kejvat rukama ze strany na stranu a připadat si in.
sorry,že to tak píšu,ale myslím si,že opravdovej h-h je o životě,o životě na ulici,jak předat posluchačům rady do života,aby neudělali takovou pič....u jako oni a ne jak vydělat miliony a být zkur....m snobem.
PEACE FOR ALL PEOPLE
jo s timhle souhlasim je to fakt posledni dobou na p..u neni hoper jako hoper kazdy treti je sasek ktery si mysli ze kdyz ma hadry a retezy je fakt spravny typek ..vubec tohle nezeru.mam rad hopec uplne moooc ale nejlepsi je proste klasika,stare casy..proste doba cypress hill aj...to je proste to prave.proste byt gangstaz nebo vyhuleny farac a nebo oboji dohromady-to je hip hop..ne ti novi sasci co zpivaji o naprostych picovinach.fakt myslim si ze CZhip hop je uplne nekde jinde a fakt ho moc nemusim..najde se par vyjimek,ale takovy orion a spol. to je na me moc..jeste suprovy je polsky hopec..vubec se neda srovnat s nasim.to stoji za to...tot vse peace
jo ja taky souhlasim. ja techno vubec nemusim ale nic proti nemu nemam aneb proti gustu žádnej dyšputát. Verim ze je to pro nekoho kultura jako pro me treba hipec
lulugang- nevim co mas proti orionovy, dyt to je oldschooler z PSH a ti sou moji oblibeni, texty meli vzdycky super, nikoho nenapadaji. stejne tak indy a wich - maji pod cepici. A vubec CZ a SK hipec mam neraci protoze rozumim textum, anglickym tak kazdou desatou vetu.
kazdopadne hiphop se u nas rozviji a vznika mnoho sracek, ale kdyz to ty lidi bavi delat, tak se neda nic delat, sve fanousky si treba najdou
je sice z psh coz je fakt kultovni skupina ale uz to stoji za hovno ti lidi maji cashe a uz je to tak nebavi jako driv a pak to taky tak vypada..nemam proti nim nic ale poslouchat je fakt nemusim bo mi to proste nesedi.a zkomercnovani je mi taky u pice,neni na tom nic spatneho delat muziku pro cashe ale nesmi to byt na ukor posluchace ktery fakt chce slyset psycho music a ne neco jen tak aby se nereklo..
toxeus tak na to sa vyser čo to trepeš za sračky na czechtek by som sa išiel pozrieť rád takisto jak na kemp, bol si tam už vôbec keď píšeš také veci? techno, psytrance,atď sú hodne v pohode štýli, niekto si techno užíva v stavoch pervitínu,pre svoje zrýchlujúce účinky ale to záleži na postoji ,takže si zas niekto dá radšej nejakú sativku,hašík ,alebo koliesko,presne tak jak hoperi mám kamošov čo chodia na party len vywhitovaný a čo chodia len zhulený, tak sa zamysli a ospravedlň sa Míre!!
orion se snaží, ale myslím, že v současné době už neobstojí.
když už jsme u toho... slyšeli jste někdo marpa? takový trochu kontroverzní český album.
co se týče hh kempu, tak pořád nejsu rozhodnutej, jestli mám jet anebo ne. nakonec budou hlavním kriteríem peníze.