Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od DUL co uspořádat hromadny grower zajezd do maroka??????????
No né zrovna hromadnej, ale vybrat z G pár typů a vyrazit....
hmmm to by byl teprf (mini)grower srázek
Tak teď už jenom ty money no
4 Loki - díky moc za parádní report
4 wOOkie - díky moc už jenom za tu ideu (a za mapky)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
kamos bol minuly rok v maroku a v spanielsku. hovoril ze maroko je celkom ok, ale ked si turista je to trocha nebezpecne. vsetci ti chcu vsetko co maju predat - hlavne drogy a do vtedy ta budu otravovat kym daco nekupis alebo sa im nestratis... bol dokonca u tipkou co robili hasisi, mali vlastne ganjove pole(vraj take biedne pole ze vyzeralo ako by sa tam nic nedalo ani vypestovat, nekonecne lany ganje o ktoru sa vobec skoro nestarali...) a ked mi rozpraval co oni do toho hasu vsetko daju (vraj UPLNE skoro celu rastlinu) tak som tomu nechcel verit.gram dobreho hasu tam vraj vyjde 0,7 eura a odporucal mi ak neni auto radsej jazdit po maroku prenajatim taxikom, ten vyjde lacnejsie ako cesta spojmi. takze tak....
wolverin:mne kamoš čo bol v Maroku vravel že zelinu čo tam hulil že to bol najväčšii šit aky kedy mal ale že z hašu bol zhuleny ako šteňa..proste oni tam z toho asi robia iba haš možno je to nejaka špecialna odroda fakt neviem