Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Akvárka, terárka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

xerthon- tak jak někteří píšou, začátečníkům se všude doporučuje Brachypelma albopilosa. Je to klidný pavouček, který kousne opravdu jen když si o to kousnutí vyloženě řekneš. Mám doma taky třeba samici druhu Gramostola cala a ta je jednak mírná a jednak hodně pomalá. Tu používám na předváděčku před ženskýma, protože když ji vystrašená ženská pohladí po zadku, tak vklidu stačí dát ruku pryč, než se otočí. Ale je třeba si uvědomit, že pavouk NENÍ mazel. Ikdyž můžeš mít pocit, že je zvyklý být na ruce, pro něj je to obrovský stres.

Mr Proč- 35 let? Nesmysl. Tak možná v guinessovce. Ale některé druhy středoamerických pavoukých, kam spadá rod Brachypelma, se dožívají běžně 20ti let. Samozřejmě samice, samci si vrznou a jdou pod kytky

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 14-11-2006 v 10:41 AM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Masai_Mara
Stálý Člen

Karma uživatele Masai_Mara - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

ESO RIMMER : tak přesně agamu vousatou jsem měl celkem dva roky, dokonce mi zbyly po ní i dvě terária. Měl jsem samečka, a mohu toto zvířátko jen doporučit. Zajímala mě také agama límcová, ale ta se mi líbila hlavně když byla nasupěná a roztáhla ten svůj krunýř. Jenže dráždit jí by se mi moc nelíbilo:-) Bohužel už jsem vousatici dostal "předpřipravenou" , tím chci říct, že už byla krotká a zvyklá na lidskou ruku. Takže výchovný postupy Ti poradit moc nemohu. Terárium jsem neměl uplně ideální, co se týče rozměrů ( 50cmx30 - výška 30cm), ale často jsem jí nechával proběhnout po pokoji, takže tím sem jí to trochu snad kompenzoval. V létě, když byla vyhřátá od sluníčka, tak uměla nastartovat docela pekelnou rychlost. Přes zimu zimovala, byla sice aktivní, ale né tolik. Při krmení doporučuji symbiozu mezi živočišnou a rostlinou složkou, abys předešel problémům. Rozhodně se vyvaruj moučným červům, ty podávej jen jako doplněk. Důležité je i podávat dodatečně minerály a vitamíny pro plazy. Použij jako vystýlku do terárka ten nejjemnější písek, aby se nepoškrábala- sic vypadá jak dinosaurus, ale spodek má z nejjemnější kůžičky!Důležitý je výhřev prostoru - já to řešil termo kamenem a ještě jsem jí svítil terarijní červenou žárovkou, z klasický stolní lampy. Vyplatí se pohrát si trochu s montážní pěnou, a vytvořit jí tam tak trochu nějakej terén. Když při zasychání montážní pěny posypeš skulptury pískem, získáš vzhled pískovce:-) I přesto, že je to pouštní zvíře, dopřej jí i možnost koupele, proto radím misku/bazének s VŽDY čerstvou vodou! Při koupeli tam totiž nechává zbytky svléknuté kůže.
Tolik ve stručnosti, Informací jenom na Netu získáš dostatek.
Já se teď vážně zajímám o chov tukana obrovského, a mám problém sehnat nějaké konkrétní informace. nedokážete někdo poradit?

"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15

Old Post 14-11-2006 v 11:03 AM
Masai_Mara je offline   Profil uživatele Masai_Mara   Find more posts by Masai_Mara   Foto galerie člena Masai_Mara   Click here to Send Masai_Mara a Private Message   Add Masai_Mara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

S krotkosti neni problem ani u mladat, vsichni autori pisi, ze jsou jakoby uz od prirody ochocene a bez problemu se daji brat do ruky, poradne se podivej na zahyby kuze, jestli ma vsechny prsty, zdrave oci, tlamicku, pozor na roztoce a dojdi si k zverolekari pro prasek na odcerveni, muzou mit spoustu parazitu

Old Post 14-11-2006 v 17:25 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJpokrok
Stálý Člen

Karma uživatele DJpokrok - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

No tak přidávám nějaké fota ať se podíváte jak to mám ale terárko je trochu špinavé.

Old Post 15-11-2006 v 15:47 PM
DJpokrok je offline   Profil uživatele DJpokrok   Find more posts by DJpokrok   Foto galerie člena DJpokrok   Click here to Send DJpokrok a Private Message   Add DJpokrok to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vochomurka
Stálý Člen

Karma uživatele Vochomurka - 61% PěstitelskáKarma uživatele Vochomurka - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Cus!!! Muj barchypelma vagans je stary asi 6nebo 7 svlecek je to samec a je fakt vostrej. kdyz ma hlad vyjede po vsem i po ruce

Hulte!!

_nou nejms out_ - Zgouřeno

Old Post 18-11-2006 v 11:47 AM
Vochomurka je offline   Profil uživatele Vochomurka   Find more posts by Vochomurka   Foto galerie člena Vochomurka   Click here to Send Vochomurka a Private Message   Add Vochomurka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

Zdravím....

ja som mal pavúkov dost no dnes uz len jedného...hehe
moje brachypelmy dve co boli samce tak boli tiez dost ostré hehe a nemuseli byt ani hladné....ich dostrihalo z toho ze nemali samicku pri sebe....inak som skúsal medzidruhové párenie Brachypelma Vagans a Brachypelma Albopilosum.....bola to dost haluz, dost dlho sa spoznávali asi nejaké dve hodky a potom to dali...samec utiekol ako lacniačik hehe....no a nakoniec samica ani nespravila kokón....tagze nic z toho nebolo...

Old Post 21-11-2006 v 19:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Masai_Mara
Stálý Člen

Karma uživatele Masai_Mara - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

mno, mno, nevim, radši bych sehnal na burze levný akvárko, z kterýho bych udělal terárium, než takhle improvizovat..

"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15

Old Post 22-11-2006 v 16:17 PM
Masai_Mara je offline   Profil uživatele Masai_Mara   Find more posts by Masai_Mara   Foto galerie člena Masai_Mara   Click here to Send Masai_Mara a Private Message   Add Masai_Mara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

mno já sem u sebe na terárku udělal taky pár změn - vyhodil sem zvhlčovač pač to stejně prochcávalo i kolem silikonu, vzdal sem vodopád pač to cákalo na sklo a dělalo bordel, přicpal sem trošku kytek a vrazil sem zářivky dovnitř

Snark in the System

Old Post 23-11-2006 v 12:26 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

snarku fakt pekny, dole je vodni zelva a jinak nevim, nejaka agama vodni?

Old Post 23-11-2006 v 17:24 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thezeldaa
Stálý Člen

Karma uživatele thezeldaa - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

hmm, tak jste mě naordinovali, asi jdu do agamy :-D

Old Post 23-11-2006 v 18:27 PM
thezeldaa je offline   Profil uživatele thezeldaa   Find more posts by thezeldaa   Foto galerie člena thezeldaa   Click here to Send thezeldaa a Private Message   Add thezeldaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

malá a velká krajtička královská Python Regius - přes den bejvaj namotaný kolem zářivkovýho tělesa - v bazénku Chrysemys scripta elegans

Snark in the System

Old Post 24-11-2006 v 10:58 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Snark latinsky to znam taky, mas parecek?

Old Post 24-11-2006 v 13:42 PM
Index
Stálý Člen

Karma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

jj agama zere rada predevsim cvrčky a švábyobčas proložit kvalitní zeleninou atak...sice ji nemám ale už to dlouho plánuju....jen semi doma nechce založit chov švábů nebo cvrčků protože když nahodou kluci zdrhnout tak je potom doma veselohehe

Old Post 24-11-2006 v 19:36 PM
Index je offline   Profil uživatele Index   Find more posts by Index   Foto galerie člena Index   Click here to Send Index a Private Message   Add Index to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peri
Nový Člen

Karma uživatele peri - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

mam doma pandinus imperator-veleštír císařsky...mazec potvora...jeste planuju nejaky pavouky a i hada sem chtel ale je to strasne drahy...ale pokud planujete neco fakt na mazleni tak sqvele doporucuju hady asi nejlip skrtice..je to fakt mazec kdyz sem byl malej mel sem hroznyse a bylo to neco a nebo chameleona ale ti jsou strasne nachylni na peci a nemoci...a jsou podstatne drazsi

Old Post 25-11-2006 v 14:13 PM
peri je offline   Profil uživatele peri   Find more posts by peri   Foto galerie člena peri   Click here to Send peri a Private Message   Add peri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sciurus
Stálý Člen

Karma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Tak co je, žádné aktuality?

eso, snad ti ještěr nenatáhl brka

Budoucnost patří HLÍNĚ a SLUNCI

Naposledy upravil Sciurus 12-12-2006 v 06:51 AM

Old Post 12-12-2006 v 06:35 AM
Sciurus je offline   Profil uživatele Sciurus   Find more posts by Sciurus   Foto galerie člena Sciurus   Click here to Send Sciurus a Private Message   Add Sciurus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sciurus
Stálý Člen

Karma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od eso rimmer
2 x mi pekne posral postel. vole tem ma pekne velke hovna
Tak proto ten fekální avatar, pač ti hovna v noci dělaj společnost

Budoucnost patří HLÍNĚ a SLUNCI

Old Post 12-12-2006 v 10:42 AM
Sciurus je offline   Profil uživatele Sciurus   Find more posts by Sciurus   Foto galerie člena Sciurus   Click here to Send Sciurus a Private Message   Add Sciurus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás